Повезане вести

Хорор! Секиром је убио бебу у мајчином наручју! Језиви детаљи крвавог злочина у Загребу!

Хорор! Секиром је убио бебу у мајчином наручју! Језиви детаљи крвавог злочина у Загребу!

Курир 05.01.2023
Горан К. (43) је у среду у Загребу секиром убио девојчица (1), а њену мајку Д.П. (42) тешко повредио у кући у загребачком насељу Козари путеви. После злочина Горан је скончао под точковима камиона на ауто-путу А3, недалеко од… »
"Не дај Боже да се памет окрене, да то човек уради” Горан секиром убио дете и повредио бившу жену, његове комшије из БиХ у…

"Не дај Боже да се памет окрене, да то човек уради” Горан секиром убио дете и повредио бившу жену, његове комшије из БиХ у…

Блиц 05.01.2023
Регион је запрепаштен злочином који је у Загребу починио Горан Кнежевић (43) пореклом из Жепча. Кнежевић је у помахниталом нападу, секиром убио девојчицу и тешко повредио њену мајку, иначе своју бившу супругу. Горан је потом… »
Комшије у шоку! Сведоци крвопролића у Загребу открили шта су видели: "Да сам знао на време, испалио бих шаржер у њега"

Комшије у шоку! Сведоци крвопролића у Загребу открили шта су видели: "Да сам знао на време, испалио бих шаржер у њега"

Мондо 05.01.2023
Мештани Козарског пута су у шоку након страшног злочина који се десио у њиховом крају. Мештани Козарског пута су у шоку након страшног злочина који се десио у њиховом крају. Мештани Козарског пута, након мучног напада у којем… »
Комшије о убиству бебе у Загребу: "Да сам га барем видео на време, испуцао бих цео шаржер у њега"

Комшије о убиству бебе у Загребу: "Да сам га барем видео на време, испуцао бих цео шаржер у њега"

Телеграф 05.01.2023
Горан К. је синоћ након свађе са бившом партнерком секиром напао њу и њену једноипогодишњу ћерку која је од задобијених повреда преминула у болници. Станари Козари путева након мучног напада у којем је смртно страдала беба, а… »

Вести дана »