Povezane vesti
Horor! Sekirom je ubio bebu u majčinom naručju! Jezivi detalji krvavog zločina u Zagrebu!
Kurir 05.01.2023
Goran K. (43) je u sredu u Zagrebu sekirom ubio devojčica (1), a njenu majku D.P. (42) teško povredio u kući u zagrebačkom naselju Kozari putevi. Posle zločina Goran je skončao pod točkovima kamiona na auto-putu A3, nedaleko od Kosnice, pod koji se bacio… »
"Ne daj Bože da se pamet okrene, da to čovek uradi” Goran sekirom ubio dete i povredio bivšu ženu, njegove komšije iz BiH u…
Blic 05.01.2023
Region je zaprepašten zločinom koji je u Zagrebu počinio Goran Knežević (43) poreklom iz Žepča. Knežević je u pomahnitalom napadu, sekirom ubio devojčicu i teško povredio njenu majku, inače svoju bivšu suprugu. Goran je potom poginuo, kada ga je na… »
Komšije u šoku! Svedoci krvoprolića u Zagrebu otkrili šta su videli: "Da sam znao na vreme, ispalio bih šaržer u njega"
Mondo 05.01.2023
Meštani Kozarskog puta su u šoku nakon strašnog zločina koji se desio u njihovom kraju. Meštani Kozarskog puta su u šoku nakon strašnog zločina koji se desio u njihovom kraju. Meštani Kozarskog puta, nakon mučnog napada u kojem je stradala beba, a majka… »
Komšije o ubistvu bebe u Zagrebu: "Da sam ga barem video na vreme, ispucao bih ceo šaržer u njega"
Telegraf 05.01.2023
Goran K. je sinoć nakon svađe sa bivšom partnerkom sekirom napao nju i njenu jednoipogodišnju ćerku koja je od zadobijenih povreda preminula u bolnici. Stanari Kozari puteva nakon mučnog napada u kojem je smrtno stradala beba, a njena majka sa teškim… »
Vesti dana »
Predsednik Vučić se sastao sa timovima zaduženim za energetsku stabilnost
RTV pre 24 minutajoš 28 povezanih
Objavljene adrese na kojima građani Novog Sada mogu podneti zahtev za legalizaciju objakata
Moj Novi Sad pre 38 minutajoš 49 povezanih
Raste broj žrtava u novom ratu: Broje se mrtvi, podignuti i borbeni avioni
B92 pre 39 minutajoš 32 povezane