Povezane vesti
Život joj se pretvorio u pakao: Aleksanda je rešila da istetovira beonjače, a onda se gorko pokajala: Pravdu je morala da…
Blic 05.01.2023
Aleksandra Galuška, poznata i kao Anoksi Cime, istetovirala je očne jabučice pre nekoliko godina. Kao rezultat toga, danas je skoro je izgubila vid. Šest godina nakon tetoviranja koju je izveo Pjotr A., u tom slučaju je doneta presuda. Aleksandra je… »
Aleksandra je istetovirala beonjače, A onda je sve krenulo po zlu! Tužila je tatu majstora jer joj se ovo desilo sa očima…
Kurir 05.01.2023
Aleksandra Galuška je istetovirala beonjače pre nekoliko godina. Kao rezultat toga, skoro je izgubila vid. Šest godina nakon nesrećnog događaja koju je izveo Pjotr A., doneta je presuda. View this post on Instagram A post shared by @anoxi_cime Aleksandra… »
Vesti dana »

Bliski istok na ivici velikog sukoba: Iran i Izrael razmenjuju smrtonosne udarce, svet zabrinut
Euronews pre 1 satjoš 20 povezanih

Srpska IT asocijacija: Ukidanje podsticaja ugrožava poslovanje i poverenje investitora
N1 Info pre 1 satjoš 13 povezanih

BLOG UŽIVO Ja sam Ana Brnabić, zar me ne prepoznajete: Predsednica Skupštine polemiše o inteligenciji poslanika
Nova pre 17 minutajoš 26 povezanih

Osmi dan terora: Blokaderi se ne sklanjaju sa raskrsnice Nemanjine i Kneza Miloša, građani ispaštaju zbog saobraćajnog kolapsa
Kurir pre 3 satajoš 12 povezanih

Iranski projektili izbjegli Željeznu kupolu i pogodili Tel Aviv i Haifu
Al Jazeera pre 1 satjoš 14 povezanih