Povezane vesti
Potresno! Beba koju je majka bacila u reku danas bi proslavila 1. Rođendan: Otac odneo lutku ćerki na grob!
Kurir 05.01.2023
Otac devojčice, koju je majka pre nekoliko dana bacila u ledenu reku u Grčkoj, danas je otišao na grob svog deteta. Neutešan što svoje dete, koje bi danas proslavilo prvi rođendan, ne može da zagrli, otac kaže da ga najviše boli što od ćerkice nije uspeo… »
Beba koju je majka bacila u ledenu reku u Grčkoj danas bi proslavila 1. rođendan: Otac odneo lutku na grob
Telegraf 05.01.2023
Ostavio sam joj poruku u kojoj piše: "Mojoj dragoj ćerkici, voleću te zauvek". Ostavio sam cveće i lutku", rekao je uplakani otac. Otac devojčice, koju je majka pre nekoliko dana bacila u ledenu reku u Grčkoj, danas je otišao na grob svog deteta… »
Vesti dana »

"Kurti nastavio sa politikom proizvoljnog hapšenja i proterivanja Srba sa KiM"; Deportovao Milana Zlatanovića
B92 pre 8 minutajoš 16 povezanih

Protest neformalne grupe zaposlenih na univerzitetu nastavljen ispred Vlade Srbije
Politika pre 3 satajoš 20 povezanih

Danas počinje G7 samit u Kanadi, teme carine SAD i sukobi na Bliskom istoku i u Ukrajini
Serbian News Media pre 1 satjoš 18 povezanih

Tramp: Zaustaviću rat između Irana i Izraela kao što sam i na Kosovu
NIN pre 38 minutajoš 129 povezanih

U severozapadnim naseljima u Teheranu čule se jake eksplozije, delovala iranska PVO
Politika pre 1 satjoš 19 povezanih