Povezane vesti
Saša Obradović se zahvalio navijačima Partizana na dočeku: Srbin sam i ovde i u Monaku
Politika 06.01.2023
Trener košarkaša Monaka Saša Obradović rekao je večeras da je zadovoljan igrom u prve tri četvrtine protiv Partizana, ali da je presudila loša poslednja deonica. „Zadovoljan sam sa prve tri četvrtine, ali sa poslednjom ne mogu da budem zadovoljan… »
Lesorovo slavlje oduševilo i komentatora Evrolige
Sportske.net 06.01.2023
Partizan je sinoć nastavio da pobeđuje, četvrtu pobedu u nizu u Evroligi je upisao protiv Monaka u ''Štark Areni'' sa 100:80, a već smo navikli da je Matijas Lesor među najboljima i najefikasnijima u ekipi Željka Obradovića. Tako je bilo i sinoć, ali… »
Željko Obradović nakon ubedljive pobede: Razlika nije realna
Politika 06.01.2023
Igrali smo pametno, igrali smo timski pogotovo u poslednjoj četvrtini i čestitke igračima na pobedi protiv jedne od vodećih ekipa Evrolige, izjavio je trener košarkaša Partizana Željko Obradović na konferenciji za medije nakon utakmice. Košarkaši… »
Lesorova "detonacija" oduševila Evroligu!
Sportske.net 06.01.2023
Košarkaši Partizana odigrali su fantastično i savladali ekipu Monaka sa 100:80 u utakmici 17. kola Evrolige. Kao i mnogo puta ove sezone, najbolji u redovima crno-belih bio je francuski centar koji je postigao 21 poena i imao osam skokova za indeks… »
Francuski mediji - " Teško veče bez Džejmsa"!
Sportske.net 06.01.2023
Košarkaši Partizana savladali su Monako sa 100:80 u meču 17. kola Evrolige odigranom u "Areni". Crvno-beli su tako ekipi iz "kneževine" naneli šesti poraz u sezoni i onemogućili ekipi Željka Obradovića da se osami na čelu Evrolige. Francuski mediji… »
Anđušić: "Mi smo gospoda!"
Sportske.net 06.01.2023
Košarkaši Partizana sinoć su odigrali najbolji meč u sezoni i sa 100:80 savladali Monako u meču 17. kola Evrolige u beogradskoj "Areni". Jedan od junaka velike pobede crno-belih bio je Danilo Anđušić koji sa 12 poena (4/4 za tri poena) bio posebno… »
Anđušić o aplaudiranju Saši obradoviću: ‘Mi smo gospoda – Imao sam motiv više!’
Hot sport 06.01.2023
Vidno zadovoljan nakon meča bio je srpski krilni košarkaš. Partizan je u okviru 17. kola Evrolige na svom terenu dočekao ekipu Monaka. Slavili su izabranici Želimira Obradovića rezultatom 100:80, a nakon meča za medije je govorio Danilo Anđušić. Mnogo se… »
Željko Obradović zadovoljan trijumfom: Igrali smo pametno, Monako je bio odličan
Euronews 06.01.2023
Partizan je sinoć ostvario osmu pobedu u Evroligi ove sezone, sjajnom partijom u poslednjoj četvrtini crno-beli su u Štark Areni slavili na kraju ubedljivo 100:80 (26:17, 22:30, 21:21. 31:12). Trener košarkaša Partizana Željko Obradović bio je zadovoljan… »
"Ovo nije realno!" Željko Obradović bez dlake na jeziku: Nisam ljut na igrače
Večernje novosti 05.01.2023
KOŠARKAŠI Partizana napravili su još jedan čudesan rezultat. U grotlu Arene su, nakon Fenerbahčea i Efesa, savladali i lidera Evrolige, a posle pobede nad Monakom trener crno-belih Željko Obradović imao je zanimljivo obraćanje za javnost. FOTO: M… »
Vesti dana »

Pakleni talas kosi Srbiju! Rhmz izdao upozorenje - ekstremni uslovi za nastanak požara!
Alo pre 7 minutajoš 10 povezanih

Požari bukte širom Crne Gore na više lokacija: Danas iz Hrvatske stiže kanader, noć je bila dramatična
Telegraf pre 7 minutajoš 8 povezanih

Dijalo namučio Sinera, meč prekinuo protivpožarni alarm na stadionu
RTS pre 27 minutajoš 12 povezanih

Uživo doći će do razmene teritorija? Tramp ključa, sastaće se sa Putinom!
Alo pre 27 minutajoš 9 povezanih