Повезане вести
Саша Обрадовић се захвалио навијачима Партизана на дочеку: Србин сам и овде и у Монаку
Политика 06.01.2023
Тренер кошаркаша Монака Саша Обрадовић рекао је вечерас да је задовољан игром у прве три четвртине против Партизана, али да је пресудила лоша последња деоница. „Задовољан сам са прве три четвртине, али са последњом не могу да… »
Лесорово славље одушевило и коментатора Евролиге
Спортске.нет 06.01.2023
Партизан је синоћ наставио да побеђује, четврту победу у низу у Евролиги је уписао против Монака у ''Штарк Арени'' са 100:80, а већ смо навикли да је Матијас Лесор међу најбољима и најефикаснијима у екипи Жељка Обрадовића. Тако… »
Жељко Обрадовић након убедљиве победе: Разлика није реална
Политика 06.01.2023
Играли смо паметно, играли смо тимски поготово у последњој четвртини и честитке играчима на победи против једне од водећих екипа Евролиге, изјавио је тренер кошаркаша Партизана Жељко Обрадовић на конференцији за медије након… »
Лесорова "детонација" одушевила Евролигу!
Спортске.нет 06.01.2023
Кошаркаши Партизана одиграли су фантастично и савладали екипу Монака са 100:80 у утакмици 17. кола Евролиге. Као и много пута ове сезоне, најбољи у редовима црно-белих био је француски центар који је постигао 21 поена и имао… »
Француски медији - " Тешко вече без Џејмса"!
Спортске.нет 06.01.2023
Кошаркаши Партизана савладали су Монако са 100:80 у мечу 17. кола Евролиге одиграном у "Арени". Црвно-бели су тако екипи из "кнежевине" нанели шести пораз у сезони и онемогућили екипи Жељка Обрадовића да се осами на челу… »
Анђушић: "Ми смо господа!"
Спортске.нет 06.01.2023
Кошаркаши Партизана синоћ су одиграли најбољи меч у сезони и са 100:80 савладали Монако у мечу 17. кола Евролиге у београдској "Арени". Један од јунака велике победе црно-белих био је Данило Анђушић који са 12 поена (4/4 за три… »
Анђушић о аплаудирању Саши обрадовићу: ‘Ми смо господа – Имао сам мотив више!’
Хот спорт 06.01.2023
Видно задовољан након меча био је српски крилни кошаркаш. Партизан је у оквиру 17. кола Евролиге на свом терену дочекао екипу Монака. Славили су изабраници Желимира Обрадовића резултатом 100:80, а након меча за медије је говорио… »
Жељко Обрадовић задовољан тријумфом: Играли смо паметно, Монако је био одличан
Еуроневс 06.01.2023
Партизан је синоћ остварио осму победу у Евролиги ове сезоне, сјајном партијом у последњој четвртини црно-бели су у Штарк Арени славили на крају убедљиво 100:80 (26:17, 22:30, 21:21. 31:12). Тренер кошаркаша Партизана Жељко… »
"Ово није реално!" Жељко Обрадовић без длаке на језику: Нисам љут на играче
Вечерње новости 05.01.2023
КОШАРКАШИ Партизана направили су још један чудесан резултат. У гротлу Арене су, након Фенербахчеа и Ефеса, савладали и лидера Евролиге, а после победе над Монаком тренер црно-белих Жељко Обрадовић имао је занимљиво обраћање за… »
Вести дана »
"За поступак легализације пријављено више од 45.000 објеката" Софронијевић: Врло је једноставна процедура
Блиц пре 5 сатијош 1 повезана
Студенти Правног факултета обележили годину дана од почетка блокаде овог факултета: Говор испред Председништва, подршка тужиоцима
Данас пре 2 сатајош 1 повезана
Укида се ово стајалиште у Београду Измене трају све до фебруара, ево шта је са линијама јавног превоза
Блиц пре 2 сатајош 1 повезана
Пијан ударао сестру у главу, па насрнуо на оца: Ужас у Обреновцу, мушкарац (29) ухапшен због породичног насиља
Блиц пре 5 сатијош 3 повезане