Повезане вести
Принц шмркао кокаин и јео печурке! Оставио свет без речи и признао да је имао лош трип - "вц шоља ми се обратила"
Мондо 06.01.2023
Приц Хари шокирао је свет мемоарима о животу краљевске породице коју су он и његова супруга Меган Маркл напустили 2020. године и испричао његово искуство с дрогом. Приц Хари шокирао је свет мемоарима о животу краљевске… »
Принц Хари признао да је обрезан! Проговорио о путовању на Арктик и открио: Након тога сам имао озбиљне промрзлине полног…
Курир 06.01.2023
У аутобиографији војводе од Сасекса, 'Спаре', коју цео свет жељно ишчекује, принц Хари (38) је открио запањујуц́е детаље. Аутобиографија нец́е бити објављена у Великој Британији до 10. јануара, али су одломци из књиге… »
"Склони ми тај прст с лица" - Принц Хари открио шок детаље свађе Меган и Вилијама: "Имаш бебећи мозак због хормона"
Мондо 06.01.2023
Мемоари војводе од Сасекса, названи "Спаре" (Резерва) који су грешком објављени у Шпанији, открили су бројне јавности непознате информације из живота британске краљевске породице, коју су Хари и Меган напустили 2020. године… »
Сурово болна реченица коју је Чарлс рекао Дајани кад је родила Харија: Принц шокирао тврдњама о дану свог рођења! Тресе се…
Курир 06.01.2023
Ближи се датум изласка експлозивних мемоара принца Харија "Спаре", у којима открива бројне пикантерије из живота краљевске породице. Тако, између осталог, принц пише и о тренутку свог рођења. Наводно је тада краљ Чарлс рекао… »
Вести дана »
Нови снимци језивог утапања у леденој Сави! Извлачили мртве и смрзнуте људе из реке, међу њима било и жена! "Држали су се за сплав" (видео)
Курир пре 24 минутајош 18 повезаних
Вембањама се враћа на паркет! Могао би да заигра у завршници НБА купа!
Курир пре 34 минутајош 24 повезане