Povezane vesti

Princ šmrkao kokain i jeo pečurke! Ostavio svet bez reči i priznao da je imao loš trip - "wc šolja mi se obratila"

Princ šmrkao kokain i jeo pečurke! Ostavio svet bez reči i priznao da je imao loš trip - "wc šolja mi se obratila"

Mondo 06.01.2023
Pric Hari šokirao je svet memoarima o životu kraljevske porodice koju su on i njegova supruga Megan Markl napustili 2020. godine i ispričao njegovo iskustvo s drogom. Pric Hari šokirao je svet memoarima o životu kraljevske porodice koju su on i… »
Princ Hari priznao da je obrezan! Progovorio o putovanju na Arktik i otkrio: Nakon toga sam imao ozbiljne promrzline polnog…

Princ Hari priznao da je obrezan! Progovorio o putovanju na Arktik i otkrio: Nakon toga sam imao ozbiljne promrzline polnog…

Kurir 06.01.2023
U autobiografiji vojvode od Saseksa, 'Spare', koju ceo svet željno iščekuje, princ Hari (38) je otkrio zapanjujuće detalje. Autobiografija neće biti objavljena u Velikoj Britaniji do 10. januara, ali su odlomci iz knjige procurili pre objavljivanja… »
"Skloni mi taj prst s lica" - Princ Hari otkrio šok detalje svađe Megan i Vilijama: "Imaš bebeći mozak zbog hormona"

"Skloni mi taj prst s lica" - Princ Hari otkrio šok detalje svađe Megan i Vilijama: "Imaš bebeći mozak zbog hormona"

Mondo 06.01.2023
Memoari vojvode od Saseksa, nazvani "Spare" (Rezerva) koji su greškom objavljeni u Španiji, otkrili su brojne javnosti nepoznate informacije iz života britanske kraljevske porodice, koju su Hari i Megan napustili 2020. godine. Memoari vojvode od… »
Surovo bolna rečenica koju je Čarls rekao Dajani kad je rodila Harija: Princ šokirao tvrdnjama o danu svog rođenja! Trese…

Surovo bolna rečenica koju je Čarls rekao Dajani kad je rodila Harija: Princ šokirao tvrdnjama o danu svog rođenja! Trese…

Kurir 06.01.2023
Bliži se datum izlaska eksplozivnih memoara princa Harija "Spare", u kojima otkriva brojne pikanterije iz života kraljevske porodice. Tako, između ostalog, princ piše i o trenutku svog rođenja. Navodno je tada kralj Čarls rekao Harijevoj majci… »

Vesti dana »