Povezane vesti

Najšokantnije istine koje smo otkrili o princu Hariju u poslednjih 48h

Najšokantnije istine koje smo otkrili o princu Hariju u poslednjih 48h

Nova 06.01.2023
Princ Hari u utorak objavljuje memoare posle čijeg izlaska ništa neće biti isto. Neke od priča već su procurele u javnost i šokirale ceo svet, a ovo su najintrigantnije. Pre svega Hari je po prvi put otkrio da je ubio 25 ljudi dok je služio vojsku u… »
Princ Hari: U Avganistanu sam ubio 25 ljudi

Princ Hari: U Avganistanu sam ubio 25 ljudi

Politika 06.01.2023
„To me nije ispunilo zadovoljstvom, ali nisam ni osećao sramotu" LONDON - Britanski princ Hari priznao je da je ubio 25 ljudi dok je služio u Avganistanu, prenosi Skaj njuz, pozivajući se na odlomak iz knjige. "Uvek sam mogao tačno da kažem koliko sam… »
Princ Hari tvrdi da je ubio 25 talibana, iz Kabula odgovaraju: Pobegao si u palatu svoje babe, vrati se ako nisi j*beni…

Princ Hari tvrdi da je ubio 25 talibana, iz Kabula odgovaraju: Pobegao si u palatu svoje babe, vrati se ako nisi j*beni…

Nova 06.01.2023
U memoarima čiji se izlazak očekuje sledeće nedelje, britanski princ Hari naveo je da je ubio 25 ljudi dok je služio vojsku u Avganistanu. Eksplozivne tvrdnje preplavile su naslovne strane britanskih medija i stigle do Kabula. Vođe talibana misle da Hari… »
"Ako nije: Je**ni gubitnik, nek se vrati u avganistan" Princ Hari otkrio koliko je ljudi ubio, odgovorili mu besni talibani…

"Ako nije: Je**ni gubitnik, nek se vrati u avganistan" Princ Hari otkrio koliko je ljudi ubio, odgovorili mu besni talibani…

Blic 06.01.2023
Talibani su izrazili bes nakon što je princ Hari otkrio da je ubio 25 osoba koje je nazvao neprijateljskim "šahovskim figurama" tokom svog angažovanja u Avganistanu, u svojim memoarima. U razgovoru za MejlOnlajn, militanti su se rugali princu, rekavši da… »
Princ Hari izazvao brojne reakcije jer je u memoarima napisao da je ubio više od 25 talibana

Princ Hari izazvao brojne reakcije jer je u memoarima napisao da je ubio više od 25 talibana

Danas 06.01.2023
Vojvoda od Saseksa otkrio je u svojim memoarima da je u dvosatnoj operaciji u Avganistanu ubio više od 25 talibanskih boraca, piše RTS. Odgovarajući na te navode, jedan od talibanskih vođa Anas Hakani rekao je princu Hariju da militanti koje je ubio u… »
Princ Hari priznao koliko je boraca ubio u Avganistanu

N1 Info 06.01.2023
Britanski princ Hari priznao je u svojoj autobiografiji, koja je u pripremi, da je tokom dva mandata u vojnoj službi u Avganistanu ubio 25 boraca, javio je medijski servis "Skaj njuz", pozivajući se na kopiju teksta. „Uvek mogu da kažem koliko sam tačno… »

Vesti online 06.01.2023
Britanski princ Hari priznao je u svojoj autobiografiji, koja je u pripremi, da je tokom dva mandata u vojnoj službi u Avganistanu ubio 25 boraca, javio je medijski servis “Skaj njuz”, pozivajući se na kopiju teksta. “Uvek mogu da kažem koliko sam tačno… »

Vesti dana »