Povezane vesti
Pobedio u "Nikad nije kasno", pa nestao sa scene Sada moleriše, zida i majstoriše: "Hrani me znoj, a ne pevanje"
Blic 06.01.2023
Kada se raspevani zidar iz Makedonije pojavio u šouu „Nikad nije kasno“, mnogi su ostali zatečeni neverovatnim talentom i skromnošću kojom odiše Bejhan Ramov. Iz kruga u krug takmičenja oduševljavao je region pesmama Šerifa Konjevića, inače njegovog… »
Pobednik Nikad nije kasno radi kao zidar! Kod Žike Jakišića uzeo nagradu, a pare zarađuje mešanjem maltera! "hrani me moj znoj"…
Kurir 06.01.2023
Pobednik emisije „Nikad nije kasno“, Bejhan Ramov, iako je stekao popularnost u ovom takmičenju, i dalje u Makedoniji radi kao zidar. Mnogi su mu nakon trijumfa predviđali uspešnu karijeru, ali se on ipak odlučio da živi mirnijim životom. Od pesme nije… »
Vesti dana »
Zelenski iz Rima odgovorio na poziv Donalda Trampa da održi predsedničke izbore u Ukrajini
Telegraf pre 14 minutajoš 33 povezane
Vučić: Tri moguće opcije za NIS, sve mora biti rešeno do 15. januara, spremni smo da platimo…
Morava info pre 24 minutajoš 26 povezanih
Milan Nedeljković preuzima funkciju predsednika Uprave BMW AG od maja 2026.
Naslovi.ai pre 2 satajoš 34 povezane
Početak primene Zakona "Svoj na svome" sa preko 45.000 prijava za upis prava svojine u Srbiji
Naslovi.ai pre 1 satjoš 46 povezanih
Pokrenuta Nacionalna platforma za praćenje cena u trgovinskim lancima u Srbiji
Naslovi.ai pre 4 satijoš 31 povezana