Povezane vesti
Pobedio u "Nikad nije kasno", pa nestao sa scene Sada moleriše, zida i majstoriše: "Hrani me znoj, a ne pevanje"
Blic 06.01.2023
Kada se raspevani zidar iz Makedonije pojavio u šouu „Nikad nije kasno“, mnogi su ostali zatečeni neverovatnim talentom i skromnošću kojom odiše Bejhan Ramov. Iz kruga u krug takmičenja oduševljavao je region pesmama Šerifa Konjevića, inače njegovog… »
Pobednik Nikad nije kasno radi kao zidar! Kod Žike Jakišića uzeo nagradu, a pare zarađuje mešanjem maltera! "hrani me moj znoj"…
Kurir 06.01.2023
Pobednik emisije „Nikad nije kasno“, Bejhan Ramov, iako je stekao popularnost u ovom takmičenju, i dalje u Makedoniji radi kao zidar. Mnogi su mu nakon trijumfa predviđali uspešnu karijeru, ali se on ipak odlučio da živi mirnijim životom. Od pesme nije… »
Vesti dana »

Spremite se, sledi još jedan toplotni talas: U ovim gradovima biće najtoplije! Ovo su saveti stručnjaka
Telegraf pre 3 satajoš 29 povezanih

Udar na Indiju – SAD opet ostavile na cedilu prijatelja i važnog strateškog partnera
RTS pre 51 minutajoš 58 povezanih

Šta Tramp nudi Putinu da prekinu rat u Ukrajini: Moskva tvrdi da je predlog Vašingtona prihvatljiv
Nova pre 26 minutajoš 64 povezane