Povezane vesti
Pobedio u "Nikad nije kasno", pa nestao sa scene Sada moleriše, zida i majstoriše: "Hrani me znoj, a ne pevanje"
Blic 06.01.2023
Kada se raspevani zidar iz Makedonije pojavio u šouu „Nikad nije kasno“, mnogi su ostali zatečeni neverovatnim talentom i skromnošću kojom odiše Bejhan Ramov. Iz kruga u krug takmičenja oduševljavao je region pesmama Šerifa Konjevića, inače njegovog… »
Pobednik Nikad nije kasno radi kao zidar! Kod Žike Jakišića uzeo nagradu, a pare zarađuje mešanjem maltera! "hrani me moj znoj"…
Kurir 06.01.2023
Pobednik emisije „Nikad nije kasno“, Bejhan Ramov, iako je stekao popularnost u ovom takmičenju, i dalje u Makedoniji radi kao zidar. Mnogi su mu nakon trijumfa predviđali uspešnu karijeru, ali se on ipak odlučio da živi mirnijim životom. Od pesme nije… »
Vesti dana »
Apokaliptične scene poplava u Nepalu: Voda nosi sela, zgrade i kuće, dramatičan skok mrtvih (video)
Mondo pre 1 minutjoš 46 povezanih
Stigla reakcija iz JSD-a: Tanasković pozvao na mir i stabilizaciju Partizana!
Hot sport pre 11 minutajoš 39 povezanih
Oglasio se Tramp o iznenadnoj poseti direktora CIA Moskvi: "Nešto bi moglo da proizađe iz ovoga"
Telegraf pre 1 satjoš 58 povezanih
Treći dan vanrednog zasedanja Skupštine: Poslanici završili rad za danas, sutra nastavak rasprave po amandmanima
Insajder pre 2 satajoš 49 povezanih
Ova opština u Srbiji ima jedva 44.000 stanovnika, a plate im gotovo 195.000 dinara: Gde su najveće, a gde najmanje zarade
Blic pre 36 minutajoš 45 povezanih