Повезане вести

Вучић стигао у Хиландар: Сачували смо нешто што је биће и суштина српског народа

Вучић стигао у Хиландар: Сачували смо нешто што је биће и суштина српског народа

Нови магазин 06.01.2023
Председник Србије Александар Вучић стигао је данас у посету манастиру Хиландар, на Светој гори у Грчкој, где ће прославити Божић. У видео поруци коју је објавио на Инстаграму, Вучић је навео да је "поносан на народ (Србије) који… »
Вучић: Поносан сам на монахе и искушенике који чувају српску традицију и веру

Вучић: Поносан сам на монахе и искушенике који чувају српску традицију и веру

Вести онлине 06.01.2023
Председник Србије Александар Вучић стигао је данас у посету манастиру Хиландару и поручио да је поносан на српске монахе и искушенике који чувају српску традицију, веру и обичаје. “Поносан што сам други пут као председник Србије… »
Вучић објавио фотографију: Са сином на путу од Уранополиса ка Светој Гори

Вучић објавио фотографију: Са сином на путу од Уранополиса ка Светој Гори

Данас 06.01.2023
Александар Вучић, председник Србије, објавио је на Инстаграму фотографију, са пута ка Светој гори и манастиру Хиландар, где ће провести заједно са сином Данилом, Бадњи дан и Божић. „Данило и ја на путу из Уранополиса ка Светој… »
Вучиц́ на Светој гори: Задовољан што смо, као слуге народа, могли да помогнемо Хиландару

Вучиц́ на Светој гори: Задовољан што смо, као слуге народа, могли да помогнемо Хиландару

Спутник 06.01.2023
Председник Србије Александар Вучиц́ изјавио је да је поносан што је у посети манастиру Хиландар. "Поносан што сам други пут као председник Србије у посети манастиру Хиландар, поносан на наше монахе и искушенике који чувају српску… »
Вучић на Хиландару: Поносан сам што смо сачували нешто што је биће и суштина нашег народа

Вучић на Хиландару: Поносан сам што смо сачували нешто што је биће и суштина нашег народа

РТС 06.01.2023
Председник Србије Александар Вучић у посети је манастиру Хиландар где ће прославити Божић. Поносан сам што смо сачували нешто што је биће и суштина нашег народа сви заједно, поручио је Вучић. Александар Вучић поручио је да је… »
Председник Вучић у посети Хиландару: "Поносан сам на наше монахе и искушенике који чувају српску традицију"

Председник Вучић у посети Хиландару: "Поносан сам на наше монахе и искушенике који чувају српску традицију"

Телеграф 06.01.2023
Он је у видео поруци коју је објавио навео да се налази на почетку хиландарске земље и поручио да је поносан на српски народ и на то што је обезбеђена подршка манастиру. Председник Србије Александар Вучић стигао је данас у… »
Вучић се огласио из хиландара: Све најбоље свим Србима где год да живе, а посебно нашем народу на Косову и Метохији (видео)…

Вучић се огласио из хиландара: Све најбоље свим Србима где год да живе, а посебно нашем народу на Косову и Метохији (видео)…

Курир 06.01.2023
Председник Александар Вучић стигао је у Хиландар где ће са сином Данилом провести празнике. Вучић се одмах по доласку огласио на Инстаграму и рекао да је поносан што је у посети манастиру Хиландар. Виев тхис пост он Инстаграм А… »
"На Хиландар са сином": Вучић на путу ка Светој гори где ће провести Божић (фото)

"На Хиландар са сином": Вучић на путу ка Светој гори где ће провести Божић (фото)

Блиц 06.01.2023
Председник Србије Александар Вучић објавио је данас да је стигао до грчког места Уранополис одакле је кренуо ка Светој гори где ће провести Божић. Вучић је навео да на Свету гору путује заједно са сином Данилом и честитао Бадњи… »
"Данило и ја на путу ка Светој Гори": Председник Вучић са сином кренуо на Хиландар

"Данило и ја на путу ка Светој Гори": Председник Вучић са сином кренуо на Хиландар

Телеграф 06.01.2023
Председник Вучић је први председник Републике Србије који ће два пута бити у званичној посети манастиру Хиландар. Председник Србије Александар Вучић кренуо је са сином Данилом на Хиландар, где ће провести божићне празнике. Ово је… »

Вести дана »