Povezane vesti

Gašić čestitao praznik pripadnicima MUP-a

Gašić čestitao praznik pripadnicima MUP-a

Politika 06.01.2023
Ministar unutrašnjih poslova Bratislav Gašić večeras je, na Badnje veče, u sedište Ministarstva unutrašnjih poslova uneo badnjak i poželeo svim pripadnicima ovog ministarstva srećan praznik, zdravlje i uspeh u predstojećem radu.„Želim vam da… »
Ministar Gašić u sedište MUP uneo je badnjak i poželeo pripadnicima Ministarstva srećne praznike

Ministar Gašić u sedište MUP uneo je badnjak i poželeo pripadnicima Ministarstva srećne praznike

Telegraf 06.01.2023
Unošenju badnjaka prisustvovali su saradnici ministra i rukovodioci organizacionih jedinica Ministarstva unutrašnjih poslova. Ministar unutrašnjih poslova Bratislav Gašić uneo je večeras, na Badnje veče, u sedište Ministarstva unutrašnjih poslova… »
FOTO: Gašić uneo badnjak u MUP: Ponosan sam na vas što stalno brinete o bezbednosti svih građana

FOTO: Gašić uneo badnjak u MUP: Ponosan sam na vas što stalno brinete o bezbednosti svih građana

Radio 021 06.01.2023
Ministar unutrašnjih poslova Bratislav Gašić uneo je večeras, na Badnje veče, u sedište Ministarstva unutrašnjih poslova badnjak. On je poželeo svim pripadnicima tog ministarstva srećan praznik, kao i zdravlje i uspeh u predstojećem radu… »
Gašić uneo badnjak u sedište MUP: "Ponosan sam na vas što stalno brinete o bezbednosti svih građana"

Gašić uneo badnjak u sedište MUP: "Ponosan sam na vas što stalno brinete o bezbednosti svih građana"

Telegraf 06.01.2023
Unošenju badnjaka prisustvovali su saradnici ministra i rukovodioci organizacionih jedinica Ministarstva unutrašnjih poslova. Ministar unutrašnjih poslova Bratislav Gašić uneo je večeras, na Badnje veče, u sedište Ministarstva unutrašnjih poslova… »

Vesti dana »