Povezane vesti
"Će mi turiš onu moju da se vrnem među živi" Pljeskavica Tome Zdravkovića je hit u Pečenjevce, a cena je prava 'sitnica'
Mondo 06.01.2023
Pljeskavica Tome Zdravkovića, takvu kakvu je on osmislio, teška je 550 grama, košta 800 dinara, a služi se u kafani u Pečenjevce u kojoj je on provodio mnogo vremena. Pljeskavica Tome Zdravkovića, takvu kakvu je on osmislio, teška je 550 grama, košta 800… »
Tomina pljeskavica je hit u pečenjevcu: Košta 800 dinara, a sastojke je odredio lično pokojni pevač, evo šta sve ide u nju
Kurir 06.01.2023
"Mala, će mi turiš onu moju, da se vrnem među živi! Aj, molim te, mnogo sam ti gladan!" Ovako je legendarni Toma naručivao pljeskavicu u kafani odakle je njegov put počeo! Danas se ta kafana ne zove isto, ali je na istom mestu. Gosti nisu isti i nema… »
Vesti dana »

EPS najavljuje poskupljenje struje i pripreme za zimsku sezonu
Naslovi.ai pre 5 minutajoš 32 povezane

"Zapad vidi samo jedan put do mira u Ukrajini" Posle sastanaka usledili razorni napadi: Ovaj spoljni plan utiče i na naše unutrašnje prilike!
Kurir pre 25 minutajoš 29 povezanih

Izrael nastavlja pritisak na Gazu uz mobilizaciju rezervista i planove za zauzimanje grada
Naslovi.ai pre 1 satjoš 26 povezanih

Utrkuju se ko će da ugosti Putina: Ove zemlje nude da budu domaćin pregovora između Rusije i Ukrajine
Pravda pre 2 satajoš 34 povezane

Visoke temperature i vremenske nepogode u Srbiji: crveno upozorenje za Pomoravlje i jugoistok
Naslovi.ai pre 2 satajoš 43 povezane