Povezane vesti

Patrijarh Porfirije ranjenoj deci: Sva naša ljudska briga i pažnja ovog Božića je sa vama

Patrijarh Porfirije ranjenoj deci: Sva naša ljudska briga i pažnja ovog Božića je sa vama

Vesti online 07.01.2023
Molitve i ljubav Bogomladenca Hrista i sva naša ljudska briga i pažnja ovog Božića je sa vama, draga moja deco iz Štrpca, poručio je ranjenoj deci iz Štrpca patrijarh Porfirije. – Nad vama stoje vaše majke i očevi, kao i Bogomajka koja je… »
"Molimo se da zlo ne pomuti vašu radost, igru i veru": Porfirije poslao poruku ranjenoj deci iz Štrpca

"Molimo se da zlo ne pomuti vašu radost, igru i veru": Porfirije poslao poruku ranjenoj deci iz Štrpca

Blic 06.01.2023
Molitve i lubav Bogomladenca Hrista i sva naša ljudska briga i pažnja ovog Božića je sa vama, draga moja deco iz Štrpca, poručio je ranjenoj deci iz Štrpca patrijarh Porfirije. - Večeras nad vama stoje vaše majke i očevi, kao i Bogomajka koja je… »
Oglasio se i Patrijarh Porfirije povodom ranjavanja dečaka i mladića srpske nacionalnosti u Štrpcu

Oglasio se i Patrijarh Porfirije povodom ranjavanja dečaka i mladića srpske nacionalnosti u Štrpcu

Danas 06.01.2023
Patrijarh srpski Porfirije oglasio se povodom ranjavanja dečaka i mladića iz Štrpca rekavši da „su molitve i ljubav Bogomladenca Hrista i sva naša ljudska briga i pažnja ovog Božića je sa vama, draga moja deco iz Štrpca“. „Večeras nad vama… »

Vesti dana »