Povezane vesti
Korinđanje – veseli, stari božićni običaj koji i danas ponegde u Srbiji živi
N1 Info 07.01.2023
Ovih dana, među brojnim božićnim i novogodišnjim filmovima, sigurno ćete naleteti bar na jedan u kom dečica iz SAD i Velike Britanije pevaju vesele Božićne pesme (Christmas Carol) pred nečijim vratima. Takav jedan običaj postoji i u našoj zemlji i… »
Korinđaši nisu oterali Božić
RTS 07.01.2023
Za Badnji dan i Božić vezuju se razni običaji. Sigurna sam da nema kuće ili osobe koja ne zna za badnjak, česnicu, položajnika... Ali zato za korinđaše znaju stanovnici Vojvodine, a ne i oni koji žive južno od Save i Dunava. Ako i znaju ti su retki… »
Vesti dana »
Više opština Zapadne Srbije bez vode zbog kvara na cevovodu, vanredna situacija u Čačku i Gornjem Milanovcu
RTS pre 1 satjoš 37 povezanih
(Video) Prvo pojavljivanje u javnosti Tamare Milutinović nakon što je tramvaj udario u njenu zgradu: Pevačica otkrila detalje jezive saobraćajke: "Znam ljude, zabrinula sam se"
Blic pre 6 minutajoš 120 povezanih
Ko to beše Veselin Milić? Kratko pamćenje ministra Ivice Dačića o čoveku koga (ni)je postavio za šefa beogradske policije
Nova pre 2 satajoš 10 povezanih
Tramp: Zemlje Bliskog istoka da potpišu Avramove sporazume; Iran sa "novim sistemom" oborio dron iznad Zaliva
RTS pre 11 minutajoš 38 povezanih