Povezane vesti
Zašto je Putin sam u crkvi na Božić? Prizor pokrenuo lavinu: Strah od bolesti ili je reč o opasnoj političkoj poruci…
Kurir 07.01.2023
Predsednik Rusije Vladimir Putin, uprkos najavama ukrajinskih medija o pripremi posete Donjecku, nije napustio Moskvu na pravoslavni Božić. Šef ruske države prisustvovao je božićnoj službi u Blagoveštenskoj sabornoj crkvi u Kremlju. Ruski i… »
Zašto je Putin sam na božićnoj službi? Neobična slika iz Rusije tokom praznika
Telegraf 07.01.2023
Čini se da je ovo prvi put posle puno godina da je Putin proslavio Božić u Moskvi, nego u regionu oko prestonice. Ruski predsednik Vladimir Putin prisustvovao je sam božićnoj službi u Sabornom hramu Blagoveštenja u Kremlju, umesto da se pridružio… »
Putin čestitao Božić i istakao ulogu crkve u podršci vojnicima u ratu u Ukrajini
Politika 07.01.2023
MOSKVA - Ruski predsednik Vladimir Putin uputio je božićnu čestitku pravoslavnim vernicima i ukazao na ulogu crkvenih organizacija u ratu u Ukrajini. „Srdačno vam čestitam Božić. Ovaj svetli praznik koji svi vole inspiriše ljude na dobra dela i… »
Božićne čestitke patrijarha Kirila i Putina
RTS 07.01.2023
Patrijarh Ruske pravoslavne crkve Kiril čestitao je Božić pravoslavnim vernicima i istakao da crkva moli i tuguje za ljudima koji su poginuli ili ranjeni u ratu u Ukrajini. Predsednik Vladimir Putin je u čestitki istakao ulogu crkve u podršci… »
Putin potpuno sam na božićnoj službi: Ruski predsednik prvi put posle mnogo godina proslavio Božić u Moskvi (FOTO)
Danas 07.01.2023
Ruski predsednik Vladimir Putin doneo je krajnje neuobičajenu odluku – umesto da se pridruži drugim vernicima na javnoj proslavi Božića, došao je na božićnu službu u Saborni hram Blagoveštenja u Kremlju potpuno sam. Čini se da je ovo prvi put… »
Putin čestitao Božić: Praznik koji inspiriše ljude na dobra dela
N1 Info 07.01.2023
Ruski predsednik Vladimir Putin uputio je božićnu čestitku Rusima i pravoslavnim vernicima, ističući da je Božić praznik koji inspiriše ljude na dobra dela i služi za uspostavljanje trajnih duhovnih vrednosti u društvu. „Od srca vam čestitam… »
Putin na božićnoj službi: - sam u crkvi "Ovaj svetli praznik koji svi vole inspiriše ljude na dobra dela i namere" (foto)
Blic 07.01.2023
Ruski predsednik Vladimir Putin prisustvovao je božićnoj službi u Sabornom hramu Blagoveštenja u Kremlju. Putin po pravilu Božić proslavlja van Moskve, dok na Uskrs obično ide u Saborni hram Hrista Spasitelja, prenosi TAS. Ruski predsednik se… »
Putin se pojavio na božićnoj liturgiji - sve začudio jedan detalj! Bio je potpuno sam: "Ovo se dešava prvi put!"
Mondo 07.01.2023
Predsednik Rusije prisustvovao je božićnoj službi u Blagoveštenskoj sabornoj crkvi u Kremlju, ali je bio potpuno sam. Predsednik Rusije prisustvovao je božićnoj službi u Blagoveštenskoj sabornoj crkvi u Kremlju, ali je bio potpuno sam. Ruski… »
FOTO Putin čestitao Božić: Praznik koji nas inspiriše na milosrđe, saosećanje, dobrotu i pravdu
Radio 021 07.01.2023
Ruski predsednik Vladimir Putin uputio je božićnu čestitku Rusima i pravoslavnim vernicima, ističući da je Božić praznik koji inspiriše ljude na dobra dela. "Od srca vam čestitam Božić! Ovaj svetli praznik koji svi vole inspiriše ljude na… »
Putin čestitao Božić i istakao ulogu crkve u podršci vojnicima u ratu u Ukrajini
Vesti online 07.01.2023
Ruski predsednik Vladimir Putin uputio je božićnu čestitiku pravoslavnim vernicima i ukazao na ulogu crkvenih organizacija u ratu u Ukrajini. – Srdačno vam čestitam Božić. Ovaj svetli praznik koji svi vole inspiriše ljude na dobra dela i namere… »
Putin čestitao Božić: Ovako je istakao ulogu crkve u ratu
Telegraf 07.01.2023
Putin je istakao doprinos Ruske pravoslavne crkve i drugih konfesija u Rusiji u jedinstvu društva, očuvanju istorije... Ruski predsednik Vladimir Putin uputio je božićnu čestitiku pravoslavnim vernicima i ukazao na ulogu crkvenih organizacija u ratu… »
RTV 07.01.2023
MOSKVA - Ruski predsednik Vladimir Putin uputio je božićnu čestitiku pravoslavnim vernicima i ukazao na ulogu crkvenih organizacija u ratu u Ukrajini. "Srdačno vam čestitam Božić. Ovaj svetli praznik koji svi vole inspiriše ljude na dobra dela i… »
Vesti dana »
Ovo je kuća u kojoj se dogodilo monstruozno ubistvo u Novom Sadu: Sin odsekao majci glavu i izgovorio jezive reči (FOTO)
RINA pre 48 minutajoš 36 povezanih
Rat će se „završiti brže” sa Trampom kao predsednikom, kaže Zelenski
BBC News pre 1 satjoš 24 povezane
Sada i zvanično: Granica za aflatoksin u mleku se ne spušta još godinu dana
N1 Info pre 6 satijoš 1 povezana
U Srbiji sutra pretežno sunčano vreme, temperatura do 11 stepeni
Novi magazin pre 3 satajoš 23 povezane