Повезане вести

Зашто је Путин сам у цркви на Божић? Призор покренуо лавину: Страх од болести или је реч о опасној политичкој поруци (видео…

Зашто је Путин сам у цркви на Божић? Призор покренуо лавину: Страх од болести или је реч о опасној политичкој поруци (видео…

Курир 07.01.2023
Председник Русије Владимир Путин, упркос најавама украјинских медија о припреми посете Доњецку, није напустио Москву на православни Божић. Шеф руске државе присуствовао је божићној служби у Благовештенској саборној цркви у… »
Зашто је Путин сам на божиц́ној служби? Необична слика из Русије током празника

Зашто је Путин сам на божиц́ној служби? Необична слика из Русије током празника

Телеграф 07.01.2023
Чини се да је ово први пут после пуно година да је Путин прославио Божић у Москви, него у региону око престонице. Руски председник Владимир Путин присуствовао је сам божиц́ној служби у Саборном храму Благовештења у Кремљу… »
Путин честитао Божић и истакао улогу цркве у подршци војницима у рату у Украјини

Путин честитао Божић и истакао улогу цркве у подршци војницима у рату у Украјини

Политика 07.01.2023
МОСКВА - Руски председник Владимир Путин упутио је божићну честитку православним верницима и указао на улогу црквених организација у рату у Украјини. „Срдачно вам честитам Божић. Овај светли празник који сви воле инспирише људе… »
Божићне честитке патријарха Кирила и Путина

Божићне честитке патријарха Кирила и Путина

РТС 07.01.2023
Патријарх Руске православне цркве Кирил честитао је Божић православним верницима и истакао да црква моли и тугује за људима који су погинули или рањени у рату у Украјини. Председник Владимир Путин је у честитки истакао улогу… »
Путин потпуно сам на божиц́ној служби: Руски председник први пут после много година прославио Божић у Москви (ФОТО)

Путин потпуно сам на божиц́ној служби: Руски председник први пут после много година прославио Божић у Москви (ФОТО)

Данас 07.01.2023
Руски председник Владимир Путин донео је крајње неуобичајену одлуку – уместо да се придружи другим верницима на јавној прослави Божића, дошао је на божиц́ну службу у Саборни храм Благовештења у Кремљу потпуно сам. Чини се да… »
Путин честитао Божић: Празник који инспирише људе на добра дела

Путин честитао Божић: Празник који инспирише људе на добра дела

Н1 Инфо 07.01.2023
Руски председник Владимир Путин упутио је божићну честитку Русима и православним верницима, истичући да је Божић празник који инспирише људе на добра дела и служи за успостављање трајних духовних вредности у друштву. „Од срца… »
Путин на божићној служби: - сам у цркви "Овај светли празник који сви воле инспирише људе на добра дела и намере" (фото)

Путин на божићној служби: - сам у цркви "Овај светли празник који сви воле инспирише људе на добра дела и намере" (фото)

Блиц 07.01.2023
Руски председник Владимир Путин присуствовао је божићној служби у Саборном храму Благовештења у Кремљу. Путин по правилу Божић прославља ван Москве, док на Ускрс обично иде у Саборни храм Христа Спаситеља, преноси ТАС. Руски… »
ФОТО Путин честитао Божић: Празник који нас инспирише на милосрђе, саосећање, доброту и правду

ФОТО Путин честитао Божић: Празник који нас инспирише на милосрђе, саосећање, доброту и правду

Радио 021 07.01.2023
Руски председник Владимир Путин упутио је божићну честитку Русима и православним верницима, истичући да је Божић празник који инспирише људе на добра дела. "Од срца вам честитам Божић! Овај светли празник који сви воле инспирише… »
Путин се појавио на божићној литургији - све зачудио један детаљ! Био је потпуно сам: "Ово се дешава први пут!"

Путин се појавио на божићној литургији - све зачудио један детаљ! Био је потпуно сам: "Ово се дешава први пут!"

Мондо 07.01.2023
Председник Русије присуствовао је божићној служби у Благовештенској саборној цркви у Кремљу, али је био потпуно сам. Председник Русије присуствовао је божићној служби у Благовештенској саборној цркви у Кремљу, али је био… »
Путин честитао Божић: Овако је истакао улогу цркве у рату

Путин честитао Божић: Овако је истакао улогу цркве у рату

Телеграф 07.01.2023
Путин је истакао допринос Руске православне цркве и других конфесија у Русији у јединству друштва, очувању историје... Руски председник Владимир Путин упутио је божићну честитику православним верницима и указао на улогу црквених… »

Вести дана »