Повезане вести
Зашто је Путин сам у цркви на Божић? Призор покренуо лавину: Страх од болести или је реч о опасној политичкој поруци (видео…
Курир 07.01.2023
Председник Русије Владимир Путин, упркос најавама украјинских медија о припреми посете Доњецку, није напустио Москву на православни Божић. Шеф руске државе присуствовао је божићној служби у Благовештенској саборној цркви у… »
Зашто је Путин сам на божиц́ној служби? Необична слика из Русије током празника
Телеграф 07.01.2023
Чини се да је ово први пут после пуно година да је Путин прославио Божић у Москви, него у региону око престонице. Руски председник Владимир Путин присуствовао је сам божиц́ној служби у Саборном храму Благовештења у Кремљу… »
Путин честитао Божић и истакао улогу цркве у подршци војницима у рату у Украјини
Политика 07.01.2023
МОСКВА - Руски председник Владимир Путин упутио је божићну честитку православним верницима и указао на улогу црквених организација у рату у Украјини. „Срдачно вам честитам Божић. Овај светли празник који сви воле инспирише људе… »
Божићне честитке патријарха Кирила и Путина
РТС 07.01.2023
Патријарх Руске православне цркве Кирил честитао је Божић православним верницима и истакао да црква моли и тугује за људима који су погинули или рањени у рату у Украјини. Председник Владимир Путин је у честитки истакао улогу… »
Путин потпуно сам на божиц́ној служби: Руски председник први пут после много година прославио Божић у Москви (ФОТО)
Данас 07.01.2023
Руски председник Владимир Путин донео је крајње неуобичајену одлуку – уместо да се придружи другим верницима на јавној прослави Божића, дошао је на божиц́ну службу у Саборни храм Благовештења у Кремљу потпуно сам. Чини се да… »
Путин честитао Божић: Празник који инспирише људе на добра дела
Н1 Инфо 07.01.2023
Руски председник Владимир Путин упутио је божићну честитку Русима и православним верницима, истичући да је Божић празник који инспирише људе на добра дела и служи за успостављање трајних духовних вредности у друштву. „Од срца… »
Путин на божићној служби: - сам у цркви "Овај светли празник који сви воле инспирише људе на добра дела и намере" (фото)
Блиц 07.01.2023
Руски председник Владимир Путин присуствовао је божићној служби у Саборном храму Благовештења у Кремљу. Путин по правилу Божић прославља ван Москве, док на Ускрс обично иде у Саборни храм Христа Спаситеља, преноси ТАС. Руски… »
ФОТО Путин честитао Божић: Празник који нас инспирише на милосрђе, саосећање, доброту и правду
Радио 021 07.01.2023
Руски председник Владимир Путин упутио је божићну честитку Русима и православним верницима, истичући да је Божић празник који инспирише људе на добра дела. "Од срца вам честитам Божић! Овај светли празник који сви воле инспирише… »
Путин се појавио на божићној литургији - све зачудио један детаљ! Био је потпуно сам: "Ово се дешава први пут!"
Мондо 07.01.2023
Председник Русије присуствовао је божићној служби у Благовештенској саборној цркви у Кремљу, али је био потпуно сам. Председник Русије присуствовао је божићној служби у Благовештенској саборној цркви у Кремљу, али је био… »
Путин честитао Божић: Овако је истакао улогу цркве у рату
Телеграф 07.01.2023
Путин је истакао допринос Руске православне цркве и других конфесија у Русији у јединству друштва, очувању историје... Руски председник Владимир Путин упутио је божићну честитику православним верницима и указао на улогу црквених… »
Вести дана »
Протестне шетње студената у блокади Правног и Пољопривредног факултета у Београду
РТС пре 18 минутајош 25 повезаних
Зеленски одмах реаговао после пацке Трампа! Нагли заокрет Кијева, избори могу бити одржани за 60 до 90 дана!
Курир пре 3 минутајош 38 повезаних
Вучић: Три могућа сценарија за НИС, Србија би платила руски део власништва
РТС пре 4 сатијош 27 повезаних
За поступак легализације пријављено више од 45.000 објеката, министарка Софронијевић објаснила и шта радити ако на 1 плацу има више изграђених јединица
Дневник пре 54 минутајош 55 повезаних