Повезане вести

Пратиоци је испрозивали због голотиње на Божић, одмах реаговала: Дабовићка узвраћа ударац - "Срамота ме тебе такве!"

Пратиоци је испрозивали због голотиње на Божић, одмах реаговала: Дабовићка узвраћа ударац - "Срамота ме тебе такве!"

Мондо 07.01.2023
Милица Дабовић честитала је Божић у изазовном издању на Инстаграму што јој је већина пратилаца замерила. Милица Дабовић честитала је Божић у изазовном издању на Инстаграму што јој је већина пратилаца замерила Бивша кошаркашица… »
"Срамота ме": Милица Дабовић после скандалозног снимка на Божић поново изненадила потезом

"Срамота ме": Милица Дабовић после скандалозног снимка на Божић поново изненадила потезом

Блиц 07.01.2023
Некадашња кошаркашица Милица Дабовић разбеснела је јавност својим потезом на најрадоснији хришћански празник Божић. Милица је, наиме, на крајње шокатан начин, полунага, честитала Божић, због чега су почели великом брзином да се… »
Нема даље: Милица Дабовић честитала Божић без брусхалтера са грудима у првом плану: "Шта треба да се замотам јер је празник?!"…

Нема даље: Милица Дабовић честитала Божић без брусхалтера са грудима у првом плану: "Шта треба да се замотам јер је празник?!"…

Блиц 07.01.2023
Без голишавих издања Милице Дабовић, очигледно нисмо могли да прођемо ни на Божић. Бивша кошаркашица је свим верницима православне вероисповести честитала најрадоснији хришћански празник уз традиционалан поздрав: "Мир Божји… »

Вести дана »