Povezane vesti
Ispovest branislava ledi krv u žilama: Živeo sam sa puževima golaćima, sa 9 godina sam davao džeparac tati, sa 18 smo…
Kurir 07.01.2023
Branislav Bjelica, pisac i urednik Kurira, gostovao je u emisiji Realna priča gde je ispričao neverovatne detalje iz svog života. On je gotovo tri decenije u novinarstvu, pored toga je napisao nekoliko knjiga, a ono što intrigira je njegova životna… »
Živeo u kući sa puževima bez roditelja, brinuo se o mlađem bratu, upirali mu pištolj u čelo, a danas je urednik i pisac!
Kurir 07.01.2023
Neverovatna priča urednika i pisca Branislava Bjelice danas u 14 časova na Kurir televiziji! Ne propustite novu epizodu Realne priče sa Isidorom Lukić danas u 14 časova jer vas očekuje neverovatna životna priča našeg urednika i pisca Branislava… »
Živeo u kući sa puževima, sam se brinuo o mlađem bratu, upirali mu pištolj u čelo, a danas je urednik i pisac!
Mondo 07.01.2023
Ne propustite novu epizodu Realne priče! Ne propustite novu epizodu Realne priče! Neverovatna priča urednika i pisca Branislava Bjelice danas u 14 časova na Kurir televiziji! Ne propustite novu epizodu Realne priče sa Isidorom Lukić danas u 14… »
Vesti dana »
Ovo je trenutak kad je uhapšen sin osumnjičen da je odsekao majci glavu u kući na Telepu!
Telegraf pre 47 minutajoš 36 povezanih
Rat će se „završiti brže” sa Trampom kao predsednikom, kaže Zelenski
BBC News pre 1 satjoš 24 povezane
Sada i zvanično: Granica za aflatoksin u mleku se ne spušta još godinu dana
N1 Info pre 6 satijoš 1 povezana
Karadžić (RTV): Tehnički direktor Bačić nije namerno prekinuo program
Beta pre 4 satijoš 19 povezanih
Mnogima se neće svideti prognoza vremena za nedelju: Rhmz je rekao svoje
Telegraf pre 4 satijoš 23 povezane