Povezane vesti
"Bolje da se javi sama, imam nešto da joj dam": Sarajlija traži devojku koja ga je udarila automobilom, hit objava na…
Kurir 07.01.2023
Jedan Sarajlija je odlučio da preko Fejsbuk stranice “Spotted: Sarajevo” potraži devojku koja ga je danas udarila. Njega je, kako navodi, kao pešaka udarila nepoznata devojka u crvenom “ševroletu”, a nakon nesreće je pobegla. Pri udaru joj je… »
"Bolje da se javi sama, imam nešto da joj dam" Sarajlija traži devojku koja ga je udarila automobilom
Blic 07.01.2023
Jedan Sarajlija se odlučio preko Fejsbuk stranice “Spotted: Sarajevo” potražiti devojku koja ga je danas udarila. Njega je, kako navodi, kao pešaka udarila nepoznata devojka u crvenom “ševroletu”, a nakon nesreće je pobegla, prenosi… »
Vesti dana »

BLOG: Studenti iz svih delova Srbije približavaju se Beogradu, rektor BU poručio da ih podržava akademska zajednica
N1 Info pre 1 minutjoš 29 povezanih

VIDEO: Završen funkcionerski protest ispred N1, građani se okupili da pruže podršku televiziji
Radio 021 pre 31 minutajoš 38 povezanih

Bogdanović blistao noćas: Harden izvlači ono najbolje iz mene (video)
Sportski žurnal pre 3 satajoš 12 povezanih

Putinov pomoćnik odbacio predlog za privremeni prekid vatre u Ukrajini: Zabrinjavajući signali iz Kremlja
Telegraf pre 37 minutajoš 41 povezana