Повезане вести
Катанићима кућа изгорела на Бадњи дан, троје деце без крова над главом - породица моли за помоћ
Политика 07.01.2023
Петочлана породица Катанић из београдског насеља Чукарица овај Божић, коме се сви радују и славе га уз пуну трпезу, дочекала је без крова над главом, јер им је кућа у којој су живели изгорела на Бадњи дан, а помоћ им је… »
ВИДЕО Катанићима кућа изгорела на Бадњи дан – троје деце без дома, потребна помоћ
Нова 07.01.2023
Петочлана породица Катанић из београдског насеља Чукарица овај Божић, коме се сви радују и славе га уз пуну трпезу, дочекала је без крова над главом. Кућа у којој су живели изгорела је на Бадњи дан и помоћ им је неопходна да… »
Катанићи остали без свега на Бадњи дан: Изгорела им кућа, троје деце без крова над главом
Телеграф 07.01.2023
Војислав Катанић, чија је кућа нестала у пожару, рекао је да се све десило брзо и неочекивано, а у кући је било двоје деце – ћерка и млађи син, који су пуком срећом спасени. Петочлана породица Катанић, из београдског насеља… »
Седмочлана породица Богдановић остала без куће два дана пред дочек Нове године: Све је плануло у трену
Телеграф 07.01.2023
Деца ми имају трауме, ноћу се буде и плачу. Не знам шта бих рекла, сем да нам је хитно потребна помоћ, и овај смештај који смо добили, хвала им, али у две собе живи нас седморо. Седмочлана породица Богдановић из Рековца Нову… »
"Остали смо без свега пред божић": Мајка деце која су повређена у пожару на Чукарици у шоку: "Били су сами код куће, њихов…
Блиц 06.01.2023
- Где кућа на данашњи дан да нам се запали. Не знам где ћемо, сви смо раштркани, снаћи ћемо се некако за ових неколико дана - каже за "Блиц" Милица Катанић жена чија је породица остала без крова над главом након што им је кућа… »
Вести дана »
(БЛОГ) Протест студената Правног, шетали и до "успаваних институција" - Вучићу поручили да распише изборе
Н1 Инфо пре 29 минутајош 28 повезаних
Зеленски: Избори би могли да се одрже ако се гарантује безбедност изборног процеса
Н1 Инфо пре 35 минутајош 40 повезаних
Милан Недељковић преузима функцију председника Управе БМВ АГ од маја 2026.
Наслови.аи пре 5 сатијош 34 повезане