Povezane vesti

Katanićima kuća izgorela na Badnji dan, troje dece bez krova nad glavom - porodica moli za pomoć

Katanićima kuća izgorela na Badnji dan, troje dece bez krova nad glavom - porodica moli za pomoć

Politika 07.01.2023
Petočlana porodica Katanić iz beogradskog naselja Čukarica ovaj Božić, kome se svi raduju i slave ga uz punu trpezu, dočekala je bez krova nad glavom, jer im je kuća u kojoj su živeli izgorela na Badnji dan, a pomoć im je neophodna kako bi troje… »
VIDEO Katanićima kuća izgorela na Badnji dan – troje dece bez doma, potrebna pomoć

VIDEO Katanićima kuća izgorela na Badnji dan – troje dece bez doma, potrebna pomoć

Nova 07.01.2023
Petočlana porodica Katanić iz beogradskog naselja Čukarica ovaj Božić, kome se svi raduju i slave ga uz punu trpezu, dočekala je bez krova nad glavom. Kuća u kojoj su živeli izgorela je na Badnji dan i pomoć im je neophodna da ponovo sagrade dom… »
Katanići ostali bez svega na Badnji dan: Izgorela im kuća, troje dece bez krova nad glavom

Katanići ostali bez svega na Badnji dan: Izgorela im kuća, troje dece bez krova nad glavom

Telegraf 07.01.2023
Vojislav Katanić, čija je kuća nestala u požaru, rekao je da se sve desilo brzo i neočekivano, a u kući je bilo dvoje dece – ćerka i mlađi sin, koji su pukom srećom spaseni. Petočlana porodica Katanić, iz beogradskog naselja Čukarica ovaj… »
Sedmočlana porodica Bogdanović ostala bez kuće dva dana pred doček Nove godine: Sve je planulo u trenu

Sedmočlana porodica Bogdanović ostala bez kuće dva dana pred doček Nove godine: Sve je planulo u trenu

Telegraf 07.01.2023
Deca mi imaju traume, noću se bude i plaču. Ne znam šta bih rekla, sem da nam je hitno potrebna pomoć, i ovaj smeštaj koji smo dobili, hvala im, ali u dve sobe živi nas sedmoro. Sedmočlana porodica Bogdanović iz Rekovca Novu godinu je dočekala u… »
"Ostali smo bez svega pred božić": Majka dece koja su povređena u požaru na Čukarici u šoku: "Bili su sami kod kuće…

"Ostali smo bez svega pred božić": Majka dece koja su povređena u požaru na Čukarici u šoku: "Bili su sami kod kuće…

Blic 06.01.2023
- Gde kuća na današnji dan da nam se zapali. Ne znam gde ćemo, svi smo raštrkani, snaći ćemo se nekako za ovih nekoliko dana - kaže za "Blic" Milica Katanić žena čija je porodica ostala bez krova nad glavom nakon što im je kuća izgorela u… »

Vesti dana »