Povezane vesti

"Ne udajte se rano, ne ženite i ne rađajte": Snežana Đurišić o majčinstvu, deci, ljubavi i karijeri

"Ne udajte se rano, ne ženite i ne rađajte": Snežana Đurišić o majčinstvu, deci, ljubavi i karijeri

Večernje novosti 07.01.2023
PEVAČICA Snežana Đurišić je pričala o svom odrastanju, svojim počecima, o Kraljevu i tome šta je najviše volela u njemu, a onda je iskreno ispričala i šta je to što smatra da nije dobro uradila u životu. Foto: Privaatna arhiva - Danas je… »
(Video) "ne treba rano da se udaju, žene i rađaju": Snežana Đurišić sebi samo jedno zamera: "Kada kažem rano, mislim na…

(Video) "ne treba rano da se udaju, žene i rađaju": Snežana Đurišić sebi samo jedno zamera: "Kada kažem rano, mislim na…

Blic 07.01.2023
Specijalna Božićna emisija "Metar moga sela" posvećena je pevačici Snežani Đurišić koja je i gošća iste. Snežana Đurišić je u emisiji "Metar moga sela" koja se ove subote emituje u 15.45 h samo na Blic televiziji pričala o svom odrastanju… »
(Video) "tata dovede nju i sestru u poslastičarnicu i ostavi ih": O Snežani Đurišić sugrađani imaju samo reči hvale: "i…

(Video) "tata dovede nju i sestru u poslastičarnicu i ostavi ih": O Snežani Đurišić sugrađani imaju samo reči hvale: "i…

Blic 07.01.2023
Gošća Božićne emisije "Metar moga sela" je pevačica narodne muzike Snežana Đurišić koja nam je pričala o svom odrastanju u rodnom Kraljevu i mestima koja i dan danas posećuje kada ode tamo. Snežana Đurišić je u specijalnom izdanju emisije… »
(Video) Ovde je odrasla Snežana Đurišić: "Na Kraljevo me podseća zgrada u kojoj sam živela i u kojoj sam provela…

(Video) Ovde je odrasla Snežana Đurišić: "Na Kraljevo me podseća zgrada u kojoj sam živela i u kojoj sam provela…

Blic 07.01.2023
Specijalno izdanje emsiije "Metar moga sela" posvećeno je pevačici narodne muzike koja je u vrhu kada su u pitanju oni koji su otpevali najlepše ljubavne i zavičajne pesme, Snežani Đurišić. Gošća emisije "Metar moga sela" koja se emituje ove… »

Vesti dana »