Повезане вести
"Не удајте се рано, не жените и не рађајте": Снежана Ђуришић о мајчинству, деци, љубави и каријери
Вечерње новости 07.01.2023
ПЕВАЧИЦА Снежана Ђуришић је причала о свом одрастању, својим почецима, о Краљеву и томе шта је највише волела у њему, а онда је искрено испричала и шта је то што сматра да није добро урадила у животу. Фото: Приваатна архива -… »
(Видео) "не треба рано да се удају, жене и рађају": Снежана Ђуришић себи само једно замера: "Када кажем рано, мислим на 18…
Блиц 07.01.2023
Специјална Божићна емисија "Метар мога села" посвећена је певачици Снежани Ђуришић која је и гошћа исте. Снежана Ђуришић је у емисији "Метар мога села" која се ове суботе емитује у 15.45 х само на Блиц телевизији причала о свом… »
(Видео) "тата доведе њу и сестру у посластичарницу и остави их": О Снежани Ђуришић суграђани имају само речи хвале: "и…
Блиц 07.01.2023
Гошћа Божићне емисије "Метар мога села" је певачица народне музике Снежана Ђуришић која нам је причала о свом одрастању у родном Краљеву и местима која и дан данас посећује када оде тамо. Снежана Ђуришић је у специјалном… »
(Видео) Овде је одрасла Снежана Ђуришић: "На Краљево ме подсећа зграда у којој сам живела и у којој сам провела безбрижно…
Блиц 07.01.2023
Специјално издање емсиије "Метар мога села" посвећено је певачици народне музике која је у врху када су у питању они који су отпевали најлепше љубавне и завичајне песме, Снежани Ђуришић. Гошћа емисије "Метар мога села" која се… »
Вести дана »
„Показали смо да се Пазарци ничега не плаше, а полицијска бруталност нам није страна“: Студенткиња ДУНП о проблемима на путу
Нова пре 1 сатјош 40 повезаних
Наредних дана доста падавина: Прогноза до краја октобра и за почетак новембра
Правда пре 42 минутајош 35 повезаних
Суд: Одређен притвор В.А. јер је ранио човека и изазвао пожар испред Скупштине
Бета пре 1 сатјош 44 повезане