Повезане вести

Најтужнији Божић у дому Аца Пејовића, суза сузу стиже, породица је уз њега

Најтужнији Божић у дому Аца Пејовића, суза сузу стиже, породица је уз њега

Свет & Скандал 07.01.2023
Породица Аца Пејовића никада више неће бити на окупу За Ацом Пејовићем је мало је рећи веома успешна година. За собом је оставио пуне дворане и хале, а празнике користи како би одморио у кругу најближих. Он се недавно присетио… »
После 5 година слави Божић с породицом! Дејан Драгојевић не крије емоције, огласио се уз заједничку фотку - "грешио сам"

После 5 година слави Божић с породицом! Дејан Драгојевић не крије емоције, огласио се уз заједничку фотку - "грешио сам"

Мондо 07.01.2023
Дејан Драгојевић годинама није причао с породицом, а данас заједно прослављају Божић у Ветернику и тим поводом се огласио. Дејан Драгојевић годинама није причао с породицом, а данас заједно прослављају Божић у Ветернику и тим… »
(Фото): "Пет година овде нисам седео, и исто толико их нисам видео": Дејан Драгојевић коначно са породицом на Божић, у браку…

(Фото): "Пет година овде нисам седео, и исто толико их нисам видео": Дејан Драгојевић коначно са породицом на Божић, у браку…

Блиц 07.01.2023
Победник пете сезоне ријалитија "Задруга", Дејан Драгојевић прославља Божић са својом породицом у Ветернику. Он се огласио на свом Инстаграму где је поделио фотографију из породичног дома, на којој је са братом Давидом, мајком… »
Овако се слави у дому драгојевића! Дејан после пет година са породицом: Расположен сам по први пут након дуго времена! (фото)

Овако се слави у дому драгојевића! Дејан после пет година са породицом: Расположен сам по први пут након дуго времена! (фото)

Курир 07.01.2023
Дејан Драгојевић, победник ријалитија " Задруга 5", честитао је Божић својим пратиоцима на Инстаграму уз породичну фотографију. Наиме, Драгојевић пет година није славио Божић са својом породицом , а сада је поставио фотографију и… »

Вести дана »