Povezane vesti
Bosanac šokiran ponašanjem svojih kolega za vreme praznika: „Ponosan sam na moju porodicu što je drugačija“
Nova 07.01.2023
Kod njega postoje pravila. Harmonikaš i kompozitor Dragan Stojković Bosanac najradosniji hrišćanski praznik slavi u svom domu okružen porodicom. „Ja sam domaćin, sedim i streljam očima i ukućani su zadovoljni kada se nasmejem. Šalim se malo… »
Takvo ponašanje je u njegovoj porodici nedopustivo! Bosanac na Božić žestoko opleo po kolegama: "Ponosan sam što sam ja…
Blic 07.01.2023
Badnji dan i Božić imaju posebno mesto u domu Dragana Stojkovića Bosanca u kome vladaju radost i harmonija, a Grand kompozitor otriva kako njegova porodica slavi veliki hrišćanski praznik. -Kao i svaki naš pravoslavni praznik, zapalimo sveću… »
Vesti dana »

"Srbijavoz" primio dojavu o postavljenim bombama: Obustavljen saobraćaj svih međugradskih vozova
Mondo pre 24 minutajoš 15 povezanih

(Video) "ja bih unutra bacio molotovljev koktel" Evo kako je novosadska grupa kovala plan za destabilizaciju države! Na sve načine pokušavaju da građane uvuku u građanski rat
Dnevnik pre 40 minutajoš 12 povezanih

Ukrajina ne pristaje da se odrekne članstva u NATO; Ministri G7 pozdravili predlog SAD o prekidu vatre
RTS pre 24 minutajoš 11 povezanih

Kina, Iran i Rusija pokrenuli razgovore o iranskim nuklearnim pitanjima
Al Jazeera pre 23 minutajoš 1 povezana