Povezane vesti
"Budite svoji, kao što sam ja original": Jovana Jeremić ovako čestita Božić! Pokazala kako slavi - česnica, đakonije na…
Blic 07.01.2023
Poznata voditeljka Jovana Jeremić čestitala je Božić i poručila svima važnu poruku na najradosniji hrišćanski praznik. - Budite svoji i jedinstveni! Ja sam original - istakla je najbitnije odmah na početku. - Apsolutno treba biti svoj, ja nikada… »
Džaba vam sve, jer nemate moć kao ja! Jovana Jeremić čestitala Božić i sasula "svu istinu" u jednom dahu: Neuništiva sam
Mondo 07.01.2023
Jovana Jeremić je u svom stilu čestitala gledaocima Božić u jutarnjem programu i uputila jasnu poruku svima onima koji je ne vole. Jovana Jeremić je u svom stilu čestitala gledaocima Božić u jutarnjem programu i uputila jasnu poruku svima onima… »
Ja sam s*KS uživo i čista elegancija! Jovana Jeremić šokirala: Ovako je čestitala praznik a imala da poruči samo jedno
Kurir 07.01.2023
Voditeljka Jovana Jeremić čestitala je Božić i poručila svima važnu poruku na najradosniji praznik. Naime, voditeljka je otkrila tajne svog uspeha. - Budite svoji i jedinstveni! Ja sam original i uz mene to ide. Svaka druga žena u svetu medija iz… »
Vesti dana »
Zelenski promenio ploču! Situacija je teška, rat se mora završiti: Otkrio sa kim će jedino razgovarati, pa priznao da Rusi žestoko napreduju na istoku
Kurir pre 4 satijoš 25 povezanih
Sada i zvanično: Granica za aflatoksin u mleku se ne spušta još godinu dana
N1 Info pre 8 satijoš 1 povezana
Drastična vremenska promena pred vratima Srbije: Sneg će pasti, a zna se i kog dana tačno! Stiglo upozorenje za 2 grupe ljudi
Kurir pre 4 satijoš 24 povezane