Повезане вести

Стефане, ми смо твоја нова браћа! Српски репер посетио рањеног дечака у Грачаници - једним гестом расплакао све! (фото)

Стефане, ми смо твоја нова браћа! Српски репер посетио рањеног дечака у Грачаници - једним гестом расплакао све! (фото)

Мондо 08.01.2023
Милан Јанковић Чорба посетио малог Стефана Стојановића у болници и однео му поклоне поводом Божића. Милан Јанковић Чорба посетио малог Стефана Стојановића у болници и однео му поклоне поводом Божића. Домаћу јавност изузетно је… »
"Поново ћу ићи по бадњак!" Мали Стефан послао моћну поруку након што је Шиптар покушао да га убије!

"Поново ћу ићи по бадњак!" Мали Стефан послао моћну поруку након што је Шиптар покушао да га убије!

Ало 08.01.2023
У сенци напада на српску младост протекао је и и овај Божић на Косову и Метохији. Само Бог је спасао двојицу српских младића, рођаке Стефана (11) и Милоша (21) Стојановића из Готовуше код Штрпца од метака помахниталог Албанца… »
Терор - још један српски младић нападнут на КиМ: Осморица Шиптара тукла Стефана Томића!

Терор - још један српски младић нападнут на КиМ: Осморица Шиптара тукла Стефана Томића!

Ало 08.01.2023
Осамнаестогодишњи Стефан Томић, из Клокота на Косову и Метохији, претучен је када се са братом враћао са божићне литургије у Цркви Светог Петра и Павла. Њега је напала група Албанаца, а младић је задобио повреде ока, руке… »
Посетио рањеног дечака Стефана на Косову: Учесник ријалитија поделио фотографије из болнице: "Ми смо браћа" (фото)

Посетио рањеног дечака Стефана на Косову: Учесник ријалитија поделио фотографије из болнице: "Ми смо браћа" (фото)

Блиц 07.01.2023
Милан Јанковић Чорба, који је познат по учешћу у ријалитију "Задруга", посетио је данас повређеног дечака Стефана Стојановића, који је рањен јуче, на Бадњи дан. Чорба је увек поносно истицао своје порекло са Косова и Метохије… »

Вести дана »