Povezane vesti
"Polumenta zabranjeno ti je da spominješ moje ime": Bivša supruga zapretila pevaču: "Kad se ženio, znao je koga i kakvu…
Blic 08.01.2023
Pevač Dado Polumenta i bio je u braku sa učiteljicom veronauke Selmom Mekić iz Novog Pazara. Međutim nakon samo pet meseci braka odlučili su da se razvedu. Iako Mekićeva nije ranije govorila o braku sa popularnim pevačem, sada je jednu objavu… »
"Čuvaj se besa strpljivog čoveka i pazi se ubuduće!" Selma se javno obratila bivšem suprugu, ima brutalnu poruku za Dadu…
Kurir 08.01.2023
Pevač Dado Polumenta i veroučiteljica Selma Mekić venčali su se 12. decembra 2012. godine u Novom Pazara, a nakon pet meseci braka odlučili su se da na njega stave tačku. Kako je ovaj brak sklopljen po islamskim običajima, a kako se pevač vratio… »
Vesti dana »

Dvojica dečaka napala dete (12) u Skejt parku kod "ušća": Oglasio se MUP: Događaj nije povezan sa blokadom Brankovog mosta
Blic pre 6 satijoš 1 povezana

"Ovo je bio lov na veštice": Tramp o skandalu koji je uzdrmao Belu kuću, dotakao se i ostavke ministra odbrane: "On nije imao nikakve veze sa ovim"
Blic pre 1 satjoš 1 povezana

„Ja sam čuo da su nas pustili“: Nedović se posle pobede nad Virtusom osvrnuo na spekulacije o meču u Pireju
Danas pre 3 satajoš 4 povezane

Određen mu pritvor do 30 dana: Pretresli mu stan na Novom Beogradu i pronašli drogu
Kurir pre 18 minutajoš 1 povezana