Povezane vesti
Broj stranih radnika u Srbiji neprekidno raste
Politika 08.01.2023
Počasni predsednik Unije poslodavaca Srbije Nebojša Atanacković ocenio je danas da se broj stranih radnika u Srbiji neprekidno povećava, a glavni razlozi su to što radnici iz Srbije odlaze u Evropu, privredna aktivnost u zemlji se uvećava, ali i to što… »
Atanacković: Broj stranih radnika u Srbiji neprekidno raste
Euronews 08.01.2023
Počasni predsednik Unije poslodavaca Srbije Nebojša Atanacković ocenio je da se broj stranih radnika u Srbiji neprekidno povećava, a glavni razlozi su to što radnici iz Srbije odlaze u Evropu, privredna aktivnost u zemlji se uvećava, ali i to što kod… »
Vesti dana »
Novi digitalni sistem za upis imovine - poziv građanima da podnesu prijave
Subotica.com pre 16 minutajoš 43 povezane
(Video) Razbuktao se rat, već ima mrtvih! Borbeni avioni gađaju, pakao počeo u zoru: Odjekuju eksplozije, u toku masovna evakuacija
Blic pre 46 minutajoš 30 povezanih
Tramp kritikovao Zelenskog: Razočaran sam što ukrajinski predsednik nije pročitao američki mirovni predlog
Serbian News Media pre 1 satjoš 33 povezane
"Bilo mi je teško da ih ostavim..." Dončić vrlo emotivan nakon što je drugi put postao tata: "Dve devojčice, sigurno će mi od života napraviti pakao"
Kurir pre 41 minutajoš 32 povezane
Šta ako Narodna banka Srbije bude na udaru sankcija zbog NIS-a? Ekonomista objasnio moguće posledice po građane
Mondo pre 31 minutajoš 20 povezanih