Povezane vesti
Jovana Jeremić otkrila u kakvim je odnosima sa Marićem, pa dodala: „Svetska slava mi zavisi od toga ko će mi biti drugi muž“…
Nova 08.01.2023
Voditeljka tvrdi da je ovo tek početak njene karijere. Jovana Jeremić poznata je po posebnim kriterijumima kada je u pitanju njen partner. Nakon što se razvela, više puta je istakla da njen novi izabranik mora biti finansijski osiguran, a sada ističe i… »
Obrt! Jovana Jeremić dala obećanje Milomiru Mariću: "Ima moju reč!", priznala i koliko dugo je bila u poslednjoj vezi
Blic 08.01.2023
Voditeljka "Pinka" kaže da je ne dotiču negativni komentari okoline jer joj to, kako ističe, diže gledanost. - Da, ja sam cirkuzant, ali karta za moj cirkus je ekstremno skupa i vi je plaćate svakog vikenda jer me gledate. To znači da me volite -… »
Vesti dana »

Novaković (DS): Pretučen naš član u Novom Sadu, nasilje režima u odlasku
Beta pre 45 minutajoš 27 povezanih

Visoke temperature i toplotni talas u Srbiji do kraja avgusta 2025. sa blagim osveženjem sredinom meseca
Naslovi.ai pre 30 minutajoš 39 povezanih

Samit Trampa i Putina na Aljasci: diplomatski napori i izazovi u pregovorima o miru u Ukrajini
Naslovi.ai pre 10 minutajoš 36 povezanih

Potpukovnik Stević za RTS: Guča hermetički zatvorena, za 12 sati otkriveno više od 1.800 prekršaja
RTS pre 1 satjoš 12 povezanih

Hapšenje u Obrenovcu, osumnjičena da je trgovala narkoticima iz poslastičarnice
Novi magazin pre 25 minutajoš 12 povezanih