Povezane vesti
Jovana Jeremić otkrila u kakvim je odnosima sa Marićem, pa dodala: „Svetska slava mi zavisi od toga ko će mi biti drugi muž“…
Nova 08.01.2023
Voditeljka tvrdi da je ovo tek početak njene karijere. Jovana Jeremić poznata je po posebnim kriterijumima kada je u pitanju njen partner. Nakon što se razvela, više puta je istakla da njen novi izabranik mora biti finansijski osiguran, a sada ističe i… »
Obrt! Jovana Jeremić dala obećanje Milomiru Mariću: "Ima moju reč!", priznala i koliko dugo je bila u poslednjoj vezi
Blic 08.01.2023
Voditeljka "Pinka" kaže da je ne dotiču negativni komentari okoline jer joj to, kako ističe, diže gledanost. - Da, ja sam cirkuzant, ali karta za moj cirkus je ekstremno skupa i vi je plaćate svakog vikenda jer me gledate. To znači da me volite -… »
Vesti dana »
"Hteli su da zbrišu pola sveta" Šokantna izjava Trampa uživo na televiziji: "Ja sam sve spasao, bili su blizu..."
Blic pre 2 satajoš 32 povezane
Đurić osudio teroristički napad u Izraelu: Srbija solidarna sa žrtvama
Euronews pre 1 satjoš 35 povezanih
Uživo: Zatvorena birališta na vanrednim izborima na KiM, sledi prebrojavanje glasova i prve izlazne ankete
Euronews pre 12 minutajoš 90 povezanih
Prelepe slike iz Kosovskog Pomoravlja: Složno, sa srpskim trobojkama na glasanje FOTO
B92 pre 12 satijoš 1 povezana