Povezane vesti
Zemlje EU pozvale iranske ambasadore na razgovor zbog pogubljenja
Novi magazin 08.01.2023
Vlasti Danske, Belgije i Holandije saopštile su danas da će pozvati iranske ambasadore na razgovor zbog pogubljenja dvojice muškaraca u vezi sa protestima u Iranu i pomenule pripremu novih sankcija Evropske unije (EU). "Kao i druge evropske države, mi… »
Zemlje EU pozivaju iranske ambasadore na razgovore zbog pogubljenja
Slobodna Evropa 08.01.2023
Vlasti Danske, Belgije i Holandije saopštile su u nedjelju da će pozvati iranske ambasadore na razgovor zbog pogubljenja dvojice muškaraca u vezi sa protestima u Iranu i pomenule pripremu novih sankcija Evropske unije (EU). "Kao i druge evropske države… »
Ambasadori Irana pozvani na razgovore zbog pogubljenja, moguće i nove sankcije
N1 Info 08.01.2023
Vlasti Danske, Belgije i Holandije saopštile su danas da će pozvati iranske ambasadore na razgovor zbog pogubljenja dvojice muškaraca u vezi sa protestima u Iranu i pomenule pripremu novih sankcija Evropske unije. „Kao i druge evropske države, mi ćemo… »
Holandija zabrinuta zbog pogubljenja demonstranata: Ambasador Irana pozvan na razgovor po drugi put za mesec dana
Blic 08.01.2023
Ministar spoljnih poslova Holandije Vopke Hoekstra saopštio je danas da će vlada te zemlje pozvati iranskog ambasadora na razgovor, drugi put za mesec dana, kako bi izrazila duboku zabrinutost zbog pogubljenja demonstranata. - Zgrožen sam užasnim… »
Vesti dana »
"Tu nema zgrada, tu su ruševine koje su srušili NATO zlikovci": Šta je rečeno na suđenju za Generalštab?
Radio 021 pre 33 minutajoš 78 povezanih
Penjaroja posle Makabija: Nadam se da će biti isto, ali obrnuto
Sport klub pre 18 minutajoš 39 povezanih
"Sastanak prošao u dobroj atmosferi" Brnabić: Izabrano troje predsedavajućih Komisije za birački spisak (foto, video)
Blic pre 1 satjoš 27 povezanih
Dan borbe protiv raka obeležava i Društvo onkoloških pacijenata u Vranju
RTS pre 5 satijoš 52 povezane