Povezane vesti
Morisi porekao da je krajnja desnica: "Napadaju me lešinari kulture otkazivanja"
Telegraf 09.01.2023
"Danas, avaj, muzika se ne može desiti ukoliko se ne pridržava strogih pravila industrije" Britanski muzičar Morisi odbacio je navode da je krajnja desnica i da je zbog toga američka pop pevačica Majli Sajrus tražila da se ukloni njen glas iz pesme "I Am… »
Morisi: Nisam ekstremni desničar
Radio 021 09.01.2023
Britanski muzičar Morisi odbacio je navode da je ekstremni desničar i da je zbog toga američka pop pevačica Majli Sajrus tražila da se ukloni njen glas iz pesme "I Am Veronica". "Iako me je levica promenila i napustila pre mnogo godina, ja zasigurno… »
Vesti dana »
Srbiju u maju posetilo skoro pola miliona turista - raste broj posetilaca, najbrojni gosti iz Turske i Rusije
Bloomberg Adria pre 33 minutajoš 40 povezanih
Šapić je danas otvorio "Pandorinu kutiju": Sad ove spomenike očekuju u različitim krajevima Beograda i - plačemo na Taš
Nova pre 2 satajoš 30 povezanih
Vrhunac toplotnog talasa u Srbiji: Sombor i Zrenjanin u 16 časova najtopliji gradovi sa 40 stepeni, u Beogradu 35
Newsmax Balkans pre 38 minutajoš 73 povezane
Đuričin: Paket novih mera neće biti teret za budžet niti narušiti fiskalna pravila
RTV pre 1 satjoš 51 povezana