Povezane vesti
InfoKG vas vodi na predstavu “Moje bivše, moji bivši”
InfoKG 09.01.2023
Portal InfoKG poklonio je čitaocima 3x2 ulaznice za predstavu "Moje bivše, moji bivši", koja je na repertoaru Knjaževsko-srpskog teatra večeras od 20 časova. Dobitnici karata su Grozdana Milovanović, Slobodan Umeljić i Ivana Nikolić. Ulaznice se… »
„Moje bivše, moji bivši“ u Teatru
Ritam grada Kg 09.01.2023
Popularna predstava Knjaževsko-srpskog teatra „Moje bivše, moji bivši“ igra se sutra, od 20 sati, na sceni „Joakim Vujić“. Reč je o urbanom komadu engleskog autora Di Si Džeksona (u originalu „Moja romantična komedija“), u režiji… »
Vodimo vas u pozorište, delimo 3×2 ulaznice za sutrašnju predstavu
Glas Šumadije 09.01.2023
Knjaževsko-srpski teatar sutra otvara 2023. godinu komedijom MOJE BIVŠE, MOJI BIVŠI koja će biti izvedena od 20 časova na sceni „Joakim Vujić“. Delimo 3×2 karte, učesnici su svi koji ovu objavu lajkuju, u komentaru taguju osobu sa kojom bi… »
Vesti dana »

Serena je Novakov najbolji kritičar: "Kad ona kaže da nije loše, znači da je fantastično"
Sportske.net pre 1 satjoš 32 povezane

Vulin: Očekujem da će FSB uskoro poslati delegaciju da ispita šta se desilo na protestu u Beogradu
Novi magazin pre 1 satjoš 23 povezane

BLOG UŽIVO Studenti stigli do Višeg suda uoči suđenja Miliji Koldžiću za napad na studente FDU, ispred ulaza postavljena instalacija
Nova pre 1 satjoš 14 povezanih

Potop stiže u Srbiju! Već pljušti u ovim predelima i scenario ne obećava: Pašće više kiše nego za ceo mesec
Telegraf pre 46 minutajoš 15 povezanih

Volc preuzeo odgovornost što je novinar bio u čet grupi u kojoj se pričalo o vojnim planovima
Radio 021 pre 53 minutajoš 9 povezanih