Povezane vesti
Policija ispituje ko krade kocke sa niškog keja, a teniski klub negira optužbe: "mi imamo svoje"
Južne vesti 09.01.2023
Sa desne strane niškog keja na nekoliko mesta nedostaje kocka, a građani i pozicionari na društvenim mrežama spekulišu da je završila na obližnjim terenima Teniskog kluba “Radnički”. Dok policija ispituje slučaj, predsednik kluba objašnjava da se linije… »
Gde je kocka sa niškog keja: Teniski klub ni kriv ni dužan optužen da je ukrao kaldrmu
Telegraf 09.01.2023
Mi tu kocku ovde imamo više od 30 godina, objašnjava predsednik Skupštine kluba Dragan Gocić. Jedna objava na Instagramu izazvala je pravu buru u Nišu, zadala veliku glavobolju rukovodstvu teniskog kluba „Radnički“ i zaposlila nišku policiju da bi se… »
Vesti dana »
Matić: Napali su me ispred skupštine, na mestu koje bi trebalo da bude simbol demokratije, zlo se preselilo u centar Beograda
Cenzolovka pre 25 minutajoš 34 povezane
Presuda za Ribnikar: Ocu 14 i po godina zatvora, majci dve godine i 11 meseci
Slobodna Evropa pre 5 minutajoš 49 povezanih
Sve tačke istorijskog sporazuma: Amerika i Iran postigle dogovor i sve se čini da je Teheran pobednik
Blic pre 25 minutajoš 64 povezane
Tiršova: Dvanaestogodišnji dečak iz Mladenovca u stabilnom stanju nakon pada konstrukcije na njega
NIN pre 2 satajoš 3 povezane