Повезане вести

Интелектуалци у акцији смиривања тензија на КиМ?

Интелектуалци у акцији смиривања тензија на КиМ?

Нова 10.01.2023
Специјални представници ЕУ и САД за Западни Балкан, Мирослав Лајчак и Габријел Ескобар, разговарали су са високим званичником НАТО-а у Бриселу о односима Београда и Приштине. И док се о смањењу тензија на званичном нивоу, по… »
Вархеји: Помак у дијалогу Београда и Приштине кључан за напредак на европском путу

Вархеји: Помак у дијалогу Београда и Приштине кључан за напредак на европском путу

Бета 10.01.2023
Европски комесар за проширење Оливер Вархеји изјавио је данас, после састанка са специјалним представником ЕУ за Западни Балкан Мирославом Лајчаком, да је помак у дијалогу Београда и Приштине кључан за њихов напредак на… »
Лајчак и Вархељи разговарали о дијалогу Београда и Приштине

Лајчак и Вархељи разговарали о дијалогу Београда и Приштине

РТВ 10.01.2023
БРИСЕЛ - Специјални изасланик Европске уније за дијалог Београда и Приштине Мирослав Лајчак разговарао је данас са европским комесаром за суседску политику и проширење Оливером Вархељијем о процесу дијалогу. Лајчак је у објави… »
Лајчак: Разговарао сам са Ескобаром и Џоаном о дијалогу, северу КиМ...

Лајчак: Разговарао сам са Ескобаром и Џоаном о дијалогу, северу КиМ...

Телеграф 10.01.2023
Тројица званичника разговарала су и о будућим корацима. Специјални изасланик ЕУ за дијалог Београда и Приштине Мирослав Лајчак потврдио је данас да је разговарао са специјалним изаслаником САД за Западни Балкан Габријелом… »
Лајчак: Разговарао сам са Ескобаром и Џоаном о дијалогу Београда и Приштине и северу КиМ

Лајчак: Разговарао сам са Ескобаром и Џоаном о дијалогу Београда и Приштине и северу КиМ

Блиц 09.01.2023
Специјални изасланик ЕУ за дијалог Београда и Приштине Мирослав Лајчак потврдио је данас да је са специјалним изаслаником САД за Западни Балкан Габријелом Ескобаром и замеником генералног секретара НАТО Мирчеом Џоаном разговарао… »
Лајчак и Ескобар са високим званичником НАТО-а о односима Београда и Приштине

Лајчак и Ескобар са високим званичником НАТО-а о односима Београда и Приштине

Данас 09.01.2023
Специјални представници ЕУ и САД за Западни Балкан, Мирослав Лајчак и Габријел Ескобар, разговарали су данас са високим званичником НАТО-а у Бриселу о односима Београда и Приштине. На састанку Ескобара и Лајчака, специјалног… »

Вести дана »