Повезане вести
Дачић: Орбан ме питао да ли Курти има неку идеју, или само „минира“ договор
Н1 Инфо 10.01.2023
Министар спољних послова Србије Ивица Дачић изјавио је у Будимпешти да је Србија чврсто опредељена да сачува мир и стабилност на Косову и да жели политички договор за отворена питања. Шеф српске дипломатије Ивица Дачић изјавио… »
Дачић: Односи Србије и Мађарске на највишем нивоу у последњих десет година
Еуроневс 10.01.2023
Министар спољних послова Србије Ивица Дачић изјавио је да су односи Србије и Мађарске на највишем нивоу у последњих 10 година. Дачић је, на заједничкој конференцији за новинаре са мађарским колегом Петером Сијартом, изјавио да… »
Дачић: За Србију постоје три црвене линије за ситуацију на КиМ
Правда 10.01.2023
Шеф српске дипломатије Ивица Дачић изјавио је данас у Будимпешти да за Србију постоје три црвене линије када је у питању ситуција на Косову и Метохији. "Прво све потписано мора да се спроведе, друго ми не можемо да признамо… »
Дачић: За Србију постоје три црвене линије за ситуацију на КиМ
Вести онлине 10.01.2023
Шеф српске дипломатије Ивица Дачић изјавио је данас у Будимпешти да за Србију постоје три црвене линије када је у питању ситуција на Косову и Метохији. – Прво све потписано мора да се спроведе, друго ми не можемо да признамо… »
Дачић разговара са премијером Орбаном
Телеграф 10.01.2023
Након састанка, Дачић ће у Амбасади Србије у Будимпешти говори о главним порукама састанка са Орбаном. Министар спољних послова Ивица Дачић данас око подне састао се у Будимпешти с премијера Мађарске Виктора Орбана. Дачић и… »
Дачић сутра у посети Мађарској: Очекује га тет-а-тет састанак са Сијартом, пленарна дискусија, па конференција
Блиц 09.01.2023
Министар спољних послова Србије Ивица Дачић боравиће сутра у једнодневној посети Мађарској, где ће разговарати са званичницима те земље. Дачић ће се у Будимпешти састати са његовим мађарским колегом, министром иностраних… »
Вести дана »
На Сави код Славонског Брода преврнуо се чамац са групом миграната, има жртава
НИН пре 14 минутајош 16 повезаних
Руси тврде: Кијев претворен у криминални клан, преговори са Трампом запели
Ало пре 4 минутајош 18 повезаних