Povezane vesti

Emotivne reči mihinog miljenika iz Bolonje: „Osetio sam da treba da mu posvetim gol!“

Emotivne reči mihinog miljenika iz Bolonje: „Osetio sam da treba da mu posvetim gol!“

Hot sport 10.01.2023
Lep gest. Fudbaleri Bolonje sinoć su poraženi od Atalante sa 2:1, ali momenat kada je Rikardo Orsolini postigao gol bio je veoma poseban. Orsolini je gol proslavio trčući sa visoko podignutim rukama i gledanjem u nebo. Svima je bilo jasno da je gol… »
Orsolini posvetio gol Mihajloviću: "Osećao sam iz dubine srca da to moram da uradim" (foto)

Orsolini posvetio gol Mihajloviću: "Osećao sam iz dubine srca da to moram da uradim" (foto)

Večernje novosti 10.01.2023
PRVI gol za Bolonju u 2023. godini postigao je Rikardo Orsolini. FOTO: EPA On je u šestom minutu utakmice protiv Atalante doveo svoju ekipu u vođstvo, a gol je posvetio nedavno preminulom Siniši Mihajloviću. ORSO GOL 🐻💥 Il primo gol del… »
Orsolini: Gol sam posvetio Siniši Mihajloviću

Orsolini: Gol sam posvetio Siniši Mihajloviću

Sport klub 10.01.2023
Podeli : Napadač Bolonje Rikardo Orsolini postigao je gol na meču protiv Atalante, a potom je rekao da je gol posvetio preminulom Siniši Mihajloviću. Srpski trener je u decembru preminuo u 53. godini života, što je izazvalo brojne reakcije kako u… »

Vesti dana »