Povezane vesti

Novosađani jednom sedmično sa nadležnima o komunalnim i drugim problemima

Novosađani jednom sedmično sa nadležnima o komunalnim i drugim problemima

NoviSad.com 10.01.2023
Novi Sad - Građani Novog Sada koji imaju probleme iz komunalne i iz oblasti socijalne zaštite i brige o porodici će od ponedeljka, 16. januara, imati priliku da reše svoje probleme na nov način. Taj nov način uvodi se na osnovu Zaključka… »
Razgovor sa pomoćnicima gradonačelnika novi način rešavanja problema građana Novog Sada

Razgovor sa pomoćnicima gradonačelnika novi način rešavanja problema građana Novog Sada

RTV 10.01.2023
NOVI SAD - Građani Novog Sada koji imaju probleme iz komunalne oblasti i iz oblasti socijalne zaštite i brige o deci i porodici će, na osnovu Zaključka gradonačelnika Novog Sada Milana Đurića, od ponedeljka, 16. januara, imati priliku da o… »
Novosađani će probleme rešavati u razgovoru sa gradskim zvaničnicima

Novosađani će probleme rešavati u razgovoru sa gradskim zvaničnicima

Dnevnik 10.01.2023
Građani Novog Sada će od ponedeljka, 16. januara, imati priliku da na novi način rešavaju probleme iz komunalne oblasti i iz oblasti socijalne zaštite i brige o deci. Naime, Novosađani će o rešavanju svojih problema moći da razgovaraju sa… »
Grad najavio direktniji način rešavanja problema Novosađana od ponedeljka

Grad najavio direktniji način rešavanja problema Novosađana od ponedeljka

Moj Novi Sad 10.01.2023
Građani Novog Sada koji imaju probleme iz komunalne oblasti i iz oblasti socijalne zaštite i brige o deci i porodici će, na osnovu Zaključka gradonačelnika Novog Sada Milana Đurića, od ponedeljka, 16. januara, imati priliku da o rešavanju svojih… »

Vesti dana »

Studenti u blokadi: Ne može sve na naša pleća

Studenti u blokadi: Ne može sve na naša pleća

Insajder pre 1 satjoš 58 povezanih
EP - Armin Sinančević peti u finalu bacanja kugle

EP - Armin Sinančević peti u finalu bacanja kugle

Sportske.net pre 1 satjoš 50 povezanih
Sferopulos: Verujem mojim igračima (video)

Sferopulos: Verujem mojim igračima (video)

Sportski žurnal pre 1 satjoš 42 povezane