Povezane vesti
Završila master studije u Njujorku: Marija Vicković je zbog jedne uloge zauvek napustila SAD pa poručila: "Amerika je jako…
Blic 10.01.2023
Glumica Marija Vicković već neko vreme ne pojavljuje se na malim ekranima, a kao razlog za to navela je da ne želi da se pojavljuje svuda. Ona je za "Blic" progovorila o greškama koje je pravila kao mlađa, te sebi ne dozvoljava da se zbog jednog projekta… »
(Video)"Radila sam projekat koji me je godinu dana emotivno koštao, zažalila sam": Marija Vicković o pogrešnim odlukama
Blic 10.01.2023
Uprkos hiperprodukciji koja je danas uzela maha, Mariju Vicković ne viđamo toliko često na malim ekranima jer ona pažljivo bira u čemu će da se pojavljuje. Glumica ističe za “Blic” da su razlog tome greške koje je pravila kao mlađa, te sebi ne dozvoljava… »
Vesti dana »
Vremenska prognoza za ponedeljak 9. februar: Ujutro magla, promenljiv vetar, u toku dana oblačno
Beta pre 34 minutajoš 22 povezane
Siniša Karan je novi predsednik Republike Srpske — trijumf još ubedljiviji
Sputnik pre 59 minutajoš 16 povezanih
Sijetl šampion 60. Superboula – spektakl i titula posle 12 godina
Sputnik pre 24 minutajoš 20 povezanih
Mačado: Opozicionar i bivši guverner otet nekoliko sati nakon puštanja iz zatvora
N1 Info pre 39 minutajoš 14 povezanih
Istekao rok za podnošenje prijava za upis bespravnih objekata, stiglo oko 2,5 miliona prijava
Newsmax Balkans pre 29 minutajoš 12 povezanih