Povezane vesti
Završila master studije u Njujorku: Marija Vicković je zbog jedne uloge zauvek napustila SAD pa poručila: "Amerika je jako…
Blic 10.01.2023
Glumica Marija Vicković već neko vreme ne pojavljuje se na malim ekranima, a kao razlog za to navela je da ne želi da se pojavljuje svuda. Ona je za "Blic" progovorila o greškama koje je pravila kao mlađa, te sebi ne dozvoljava da se zbog jednog… »
(Video)"Radila sam projekat koji me je godinu dana emotivno koštao, zažalila sam": Marija Vicković o pogrešnim odlukama
Blic 10.01.2023
Uprkos hiperprodukciji koja je danas uzela maha, Mariju Vicković ne viđamo toliko često na malim ekranima jer ona pažljivo bira u čemu će da se pojavljuje. Glumica ističe za “Blic” da su razlog tome greške koje je pravila kao mlađa, te sebi… »
Vesti dana »

Fric pobedio Voltona i plasirao se u četvrtfinale Mastersa u Majamiju
Politika pre 31 minutajoš 38 povezanih

Vučić i Fon der Lajen o reformama na putu Srbije ka EU, ali i tvrdnjama da je korišćen 'zvučni top'
BBC News pre 1 satjoš 26 povezanih

BLOG UŽIVO Studenti objavili tačke okupljanja sa kojih kreću na tročasovnu blokadu Brankovog mosta: Sve počinje već u 13 sati
Nova pre 2 minutajoš 14 povezanih

Nije počelo suđenje za napad na studente FDU, optuženi žele sporazume s tužilaštvom
N1 Info pre 2 minutajoš 12 povezanih