Povezane vesti
Miljana je nezaustavljiva: Nakon što je jedva preživela operaciju smanjenja želuca ima spisak stvari koje će korigovati na…
Blic 10.01.2023
Miljana Kulić rešila je da sredi svoj izgled po završetku "Zadruge". Ona se poverila Zorici Marković šta sve želi da odradi kod plastičnog hirurga. Njih dve su razgovarale u pušioni, a tu su bili i još neki zadrugari. Kulićka je najpre izdeklamovala šta… »
Miljana umalo umrla, a SAD bi opet pod nož! Planira odlazak kod plastičara čim se završi Zadruga! Ovo je njen spisak operacija!…
Kurir 10.01.2023
Miljana Kulić rešila je da sredi svoj izgled po završetku "Zadruge". Ona se poverila Zorici Marković šta sve želi da odradi kod plastičnog hirurga. Njih dve su razgovarale u pušioni, a tu su bili i još neki zadrugari. Kulićka je najpre izdeklamovala šta… »
Vesti dana »

"Više me ne zanima da razgovaram sa: Njim!" Tramp ponovo opleo po Putinu nakon novog ultimatuma: "Razočaran sam"
Blic pre 33 minutajoš 39 povezanih

Tramvaji "Bozankaja" od sutra na ulicama Beograda – 3 miliona evra po komadu, tender pod sumnjom
Insajder pre 6 satijoš 26 povezanih

U 18 časova nevreme stiže u ove delove Srbije: Pogledajte gde će se olujni oblaci kretati iz sata u sat
Mondo pre 1 satjoš 57 povezanih

Oglasio se heroj iz aviona: "Želeo sam da zaštitim ostale, reagovao sam instinktivno – selim se u Beograd"
Telegraf pre 1 satjoš 26 povezanih