Повезане вести
Ученик у Немачкој сам себе пријавио за убиство наставнице у школи
Н1 Инфо 10.01.2023
Седамнаестогодишњи младиц́ осумњичен је да је убио наставницу у стручној школи на северозападу Немачке, саопштиле су власти. Младиц́ је потражио своју наставницу у школској згради у Ибенбуерену, близу холандске границе, која је… »
Ученик насмрт избо професорку у Немачкој: "Била је сама у учионици"
Телеграф 10.01.2023
Осумњичени је сам позвао полицију и предао се. Седамнаестогодишњи ученик данас је ножем избо професорку у школи у Ибенбирену у Немачкој која је од последица напада преминула. Према наводима из истраге, младић се нешто пре три… »
Ученик (17) масакрирао професорку па се предао полицији! Хорор у школи, цела земља у шоку - била је сама у учионици
Мондо 10.01.2023
У Немачкој је професорка у Ибенбирену преминула након што ју је избо ножем 17-годишњи ученик. У Немачкој је професорка у Ибенбирену преминула након што ју је избо ножем 17-годишњи ученик. Ученик од 17 година је данас у Немачкој… »
Тинејџер насмрт избо професорку: Хорор у Немачкој: Несрећна жена била сама у учионици током напада
Блиц 10.01.2023
Тинејџер (17) у школи у Немачкој, данас око 15 сати, ножем избо своју професорку која је од последица напада преминула на лицу места, а он се касније сам предао. Према наводима тамошњих медија, младић је потражио професорку у… »
Вести дана »
Милан Недељковић преузима функцију председника Управе БМВ АГ од маја 2026.
Наслови.аи пре 20 минутајош 32 повезане
Зеленски одговорио Трампу на тему избора у Украјини: Спреман сам! Ускоро шаљемо ревидирани документ Америци, од Русије зависи
Курир пре 20 минутајош 28 повезаних
Вучић: Три могућа сценарија за НИС, Србија би платила руски део власништва
РТС пре 40 минутајош 25 повезаних
Почетак примене Закона "Свој на своме" са преко 45.000 пријава за упис права својине у Србији
Наслови.аи пре 1 сатјош 46 повезаних