Повезане вести

Ученик у Немачкој сам себе пријавио за убиство наставнице у школи

Ученик у Немачкој сам себе пријавио за убиство наставнице у школи

Н1 Инфо 10.01.2023
Седамнаестогодишњи младиц́ осумњичен је да је убио наставницу у стручној школи на северозападу Немачке, саопштиле су власти. Младиц́ је потражио своју наставницу у школској згради у Ибенбуерену, близу холандске границе, која је… »
Ученик насмрт избо професорку у Немачкој: "Била је сама у учионици"

Ученик насмрт избо професорку у Немачкој: "Била је сама у учионици"

Телеграф 10.01.2023
Осумњичени је сам позвао полицију и предао се. Седамнаестогодишњи ученик данас је ножем избо професорку у школи у Ибенбирену у Немачкој која је од последица напада преминула. Према наводима из истраге, младић се нешто пре три… »
Ученик (17) масакрирао професорку па се предао полицији! Хорор у школи, цела земља у шоку - била је сама у учионици

Ученик (17) масакрирао професорку па се предао полицији! Хорор у школи, цела земља у шоку - била је сама у учионици

Мондо 10.01.2023
У Немачкој је професорка у Ибенбирену преминула након што ју је избо ножем 17-годишњи ученик. У Немачкој је професорка у Ибенбирену преминула након што ју је избо ножем 17-годишњи ученик. Ученик од 17 година је данас у Немачкој… »
Тинејџер насмрт избо професорку: Хорор у Немачкој: Несрећна жена била сама у учионици током напада

Тинејџер насмрт избо професорку: Хорор у Немачкој: Несрећна жена била сама у учионици током напада

Блиц 10.01.2023
Тинејџер (17) у школи у Немачкој, данас око 15 сати, ножем избо своју професорку која је од последица напада преминула на лицу места, а он се касније сам предао. Према наводима тамошњих медија, младић је потражио професорку у… »

Вести дана »