Povezane vesti

Nečuvena afera potresa Ameriku: Kod Bajdena pronađeno 10 tajnih dokumenata iz Bele kuće, evo šta se sve nalazi u kutijama!

Nečuvena afera potresa Ameriku: Kod Bajdena pronađeno 10 tajnih dokumenata iz Bele kuće, evo šta se sve nalazi u kutijama!

Kurir 11.01.2023
Neviđena afera potresa Ameriku. Naime pronađeno je 10 tajnih dokumenata, uključujući dopise američkih obaveštajnih službi i brifing materijale koji pokrivaju poput Ukrajine, Irana i Ujedinjenog Kraljevstva u privatnoj kancelariji Džozefa Bajdena… »
Biden ne zna šta je u poverljivim dokumentima iz stare kancelarije

Biden ne zna šta je u poverljivim dokumentima iz stare kancelarije

Slobodna Evropa 11.01.2023
Predsednik Sjedinjenih Američkih Država Joe Biden rekao je u utorak da nije upoznat sa sadržajem poverljivih dokumenata koji su pronađeni u kancelariji koju je koristio u vašingtonskom think tanku dok je bio potpredsednik. "Bio sam obavešten o ovom… »
I Bajden izneo poverljivi materijal iz Bele kuće

I Bajden izneo poverljivi materijal iz Bele kuće

Politika 11.01.2023
Posle povike na Trampa prošlog leta, ispostavilo se da je i aktuelni predsednik SAD držao u privatnoj kancelariji spise, od kojih su neki imali oznaku „vrhovna tajna”. Poverljiva državna dokumenta iz vremena kad je sadašnji američki predsednik… »
Bajden: Nisam upoznat sa sadržajem poverljivih dokumenata iz bivše kancelarije

Bajden: Nisam upoznat sa sadržajem poverljivih dokumenata iz bivše kancelarije

N1 Info 11.01.2023
Predsednik Sjedinjenih Američkih Država (SAD) Džozef Bajden izjavio je da nije upoznat sa sadržajem poverljivih dokumenata iz vremena kada je bio potpredsednik, pronađenih u jednoj od kancelarija koje je koristio u međuvremenu. „Obavešten sam o… »
Ameriku upravo potresa najveća afera otkako je Bajden došao na vlast

Ameriku upravo potresa najveća afera otkako je Bajden došao na vlast

Nova 11.01.2023
U privatnoj kancelariji Džozefa Bajdena koju je koristio u vreme kada je bio potpresednik Amerike 2017. godine pronađeno je 10 tajnih dokumenata, uključujući dopise američkih obaveštajnih službi i brifing materijale koji pokrivaju poput Ukrajine… »
Bajden kaže da ne zna šta je u poverljivim dokumentima

Bajden kaže da ne zna šta je u poverljivim dokumentima

Glas Amerike 11.01.2023
Bela kuća — Predsednik Džo Bajden rekao je da je bio "iznenađen" kada je saznao da su njegovi advokati pronašli vladine spise u njegovoj bivšoj kancelariji u vašingtonskom tink tenku i da ne zna koje informacije se nalaze u poverljivim… »
Kongresni komitet istražuje kako je Bajden postupao sa poverljivim dokumentima

Kongresni komitet istražuje kako je Bajden postupao sa poverljivim dokumentima

RTS 11.01.2023
Novi predsedavajući nadzornog odbora Predstavničkog doma Džejms Komer obavestio je Belu kuću da veće istražuje kako je predsednik Džozef Bajden postupao sa poverljivim dokumentima iz vremena kada je obavljao funkciju potpredsednika SAD, od kojih su… »
Kongresni komitet najavio istragu u vezi dokumenata u Bajdenovoj kancelariji

Kongresni komitet najavio istragu u vezi dokumenata u Bajdenovoj kancelariji

Euronews 11.01.2023
Kongresni komitet saopštio je da će istražiti zašto su dokumenta, označena kao poverljiva, pronađena u bivšoj privatnoj kancelariji predsednika Džozefa Bajdena u vašingtonskoj nevladinoj organizaciji. Novi republikanski predsedavajući Odbora za… »
Bajden: Iznenađen sam zbog poverljivih dokumenata

Bajden: Iznenađen sam zbog poverljivih dokumenata

Insajder 11.01.2023
Američki predsednik, Džozef Bajden, saopštio je da je iznenađen saznanjem da su poverljivi dokumenti pronađeni u njegovoj nekadašnjoj kancelariji u vašingtonskoj nevladinoj organizaciji "Pen Bajden centar" i naglasio da on i njegov tim u potpunosti… »
Biden: Sarađujemo u provjeri pronađenih povjerljivih dokumenata

Biden: Sarađujemo u provjeri pronađenih povjerljivih dokumenata

Al Jazeera 11.01.2023
“U potpunosti sarađujemo s revizijom, za koju se nadam da će uskoro biti gotova”, rekao je Biden. Američki predsjednik Joe Biden rekao je kako je bio iznenađen saznanjem da su povjerljivi dokumenti pronađeni u uredu koji je nekoć koristio te… »
Bajden: Nisam upoznat sa sadržajem dokumenata iz moje bivše kancelarije

Bajden: Nisam upoznat sa sadržajem dokumenata iz moje bivše kancelarije

Novi magazin 11.01.2023
Predsednik Sjedinjenih Američkih Država (SAD) Džozef Bajden izjavio je da nije upoznat sa sadržajem poverljivih dokumenata iz vremena kada je bio potpredsednik, pronađenih u jednoj od kancelarija koje je koristio u međuvremenu. "Obavešten sam o… »
Bajden: Iznenađen sam zbog poverljivih dokumenata, ne znam šta je u njima

Bajden: Iznenađen sam zbog poverljivih dokumenata, ne znam šta je u njima

Euronews 11.01.2023
Američki predsednik Džozef Bajden saopštio je da je iznenađen saznanjem da su poverljivi dokumenti pronađeni u njegovoj nekadašnjoj kancelariji u vašingtonskoj nevladinoj organizaciji "Pen Bajden centar" i naglasio da on i njegov tim u potpunosti… »
Bajden nakon što su u njegovoj privatnoj kancelariji pronađeni povreljivi dokumenti: "Iznenađen sam"

Bajden nakon što su u njegovoj privatnoj kancelariji pronađeni povreljivi dokumenti: "Iznenađen sam"

Telegraf 11.01.2023
Bajdenov advokatski tim otkrio je oko deset dosijea u zaključanom ormaru u "Pen Bajden centru" u Vašingtonu u novembru, a oni su predati Državnom arhivu. Američki predsednik Džozef Bajden saopštio je da je iznenađen saznanjem da su poverljivi… »

Vesti dana »