Povezane vesti

Ivan Marinković nema pojma kada mu se rodio sin Željko: Šokirao sve izjavom, a ovako se pravdao posle ispada

Ivan Marinković nema pojma kada mu se rodio sin Željko: Šokirao sve izjavom, a ovako se pravdao posle ispada

Blic 11.01.2023
Ivan Marinković u rijalitiju "Zadruga" zbližio se sa svojim sinom Željkom, a sada je sve šokirao odgovorom kade je dobio pitanje vezano za naslednika. Naime, Ivaan Marinković, Lazar Čolić Zola, Miljana Kulić i Nenad Macanović Bebica gostovali su zajedno… »
"Želim Da Miljana nema više dece": Marija šokirala sve izjavom, a Ivan Marinković skočio i postideo je za sva vremena

"Želim Da Miljana nema više dece": Marija šokirala sve izjavom, a Ivan Marinković skočio i postideo je za sva vremena

Blic 11.01.2023
Najpopularnija petorka iz "Zadruge", koju čine: Miljana Kulić, njen sadašnji dečko Lazar Čolić Zola, njen bivši dečko Nenad Macanović Bebica, bivši dečko sa kojim je dobila sina Ivan Marinković i zadrugarkina mama Marija Kulić, gostovali su sinoć u… »
"Ne smem da kažem da mi je Miljana srodna duša": Kulićke, Zola i Bebica napravili haos u emisiji uživo: "Napolju bi sve bilo…

"Ne smem da kažem da mi je Miljana srodna duša": Kulićke, Zola i Bebica napravili haos u emisiji uživo: "Napolju bi sve bilo…

Blic 11.01.2023
Miljana Kulić gostovala je u emisiji Ognjena Amidžića sa majkom Marijom, bivšim dečkom Nenadom Macanovićem Bebicom i sadašnjim momkom Lazarom Čolićem Zolom, a vrlo brzo nastao je haos u studiju. - Mislim da bi i Džeri Springer izgoreo da ima ovakvu… »

Vesti dana »

Ministarstvo finansija SAD izdalo NIS-u novu posebnu licencu

Ministarstvo finansija SAD izdalo NIS-u novu posebnu licencu

Radio sto plus pre 54 minutajoš 41 povezana
Portugalci bolji od Čeha

Portugalci bolji od Čeha

Sportski žurnal pre 39 minutajoš 31 povezana
Upozorenje na visoke temperature

Upozorenje na visoke temperature

Vesti online pre 1 satjoš 44 povezane