Повезане вести
Иван Маринковић нема појма када му се родио син Жељко: Шокирао све изјавом, а овако се правдао после испада
Блиц 11.01.2023
Иван Маринковић у ријалитију "Задруга" зближио се са својим сином Жељком, а сада је све шокирао одговором каде је добио питање везано за наследника. Наиме, Иваан Маринковић, Лазар Чолић Зола, Миљана Кулић и Ненад Мацановић… »
"Желим Да Миљана нема више деце": Марија шокирала све изјавом, а Иван Маринковић скочио и постидео је за сва времена
Блиц 11.01.2023
Најпопуларнија петорка из "Задруге", коју чине: Миљана Кулић, њен садашњи дечко Лазар Чолић Зола, њен бивши дечко Ненад Мацановић Бебица, бивши дечко са којим је добила сина Иван Маринковић и задругаркина мама Марија Кулић… »
"Не смем да кажем да ми је Миљана сродна душа": Кулићке, Зола и Бебица направили хаос у емисији уживо: "Напољу би све било…
Блиц 11.01.2023
Миљана Кулић гостовала је у емисији Огњена Амиџића са мајком Маријом, бившим дечком Ненадом Мацановићем Бебицом и садашњим момком Лазаром Чолићем Золом, а врло брзо настао је хаос у студију. - Мислим да би и Џери Спрингер… »
Вести дана »
Син Миломира Јаћимовића прекинуо штрајк глађу, огласио се његов отац: "Остаје поред мене"
Блиц пре 2 сатајош 28 повезаних
Десеткована Звезда славила против Монака: Батлер и Добрић водили црвено-беле до тријумфа
Еуроневс пре 18 минутајош 59 повезаних