Povezane vesti
Skinula sam se i zaskočila ga! Zlata Petrović ne može bez intimnih odnosa, ne bira ni vreme ni mesto, a najviše uživa na ovom…
Kurir 11.01.2023
Zlata Petrović nedavno je priznala da je imala dosta veza sa oženjenim muškarcima, ali da im nikada nije pravila problem. Zbog ovih izjava, Zlatu su mnogi kritikovali, a pevačica je odlučila da više ne priča o tome, već samo o iskustvima i mestima na… »
Vodila sam ljubav na parkingu usred dana: Pevačica priznala - "Nije bilo nikoga, samo sam zaskočila"
Mondo 11.01.2023
Pevačica Zlata Petrović bez blama prepričava susret s bivšim dečkom. Pevačica Zlata Petrović bez blama prepričava susret s bivšim dečkom Pevačica Zlata Petrović, koja se nikada nije libila da otkrije detalje svoje intime i priznala da je imala nekoliko… »
Vesti dana »

Prva objava iz kremlja nakon zemljotresa i cunamija! Rusija donela odluku za najteže pogođene regione, evakuacije od Kolumbije do Novog Zelanda (foto, video)
Kurir pre 4 minutajoš 193 povezane

Vremenska prognoza i upozorenje o vodostajima u Srbiji za 30. jul i naredne dane
Naslovi.ai pre 14 minutajoš 27 povezanih

Jelena Karleuša, koja nikada nije kročila na fakultet, poručuje: „Sve državne univerzitete pretvorite u tržne centre“
Nova pre 4 satijoš 20 povezanih