Povezane vesti

Epidemiolozi upozoravaju: Najzarazniji soj korone „kraken“ verovatno već stigao i u Srbiju

Epidemiolozi upozoravaju: Najzarazniji soj korone „kraken“ verovatno već stigao i u Srbiju

Danas 11.01.2023
Epidemiolozi i virusolozi upozorili su danas da bi se narednih dana, na osnovu analiza krvi koje su u toku, moglo ispostaviti da je novi, najzarazniji soj korona virusa – „kraken“, stigao i u Srbiju. „Kraken“ se, po njihovoj oceni, verovatno već i… »
„Kraken“ tutnji Amerikom i Evropom, na redu smo mi: Štite li nove vakcine koje ima Srbija i od najzaraznijeg soja korone?

„Kraken“ tutnji Amerikom i Evropom, na redu smo mi: Štite li nove vakcine koje ima Srbija i od najzaraznijeg soja korone?

Nova 11.01.2023
Najzarazniji soj korone do sada "kraken" prvo je harao Amerikom, proširio se i u Veliku Britaniju, stigao je i u Evropu, a evo ga i na Zapadnom Balkanu. Stručnjaci u Srbiji navode da, je iako nije zvanično registrovan, "kraken" verovatno već došao i u… »
Đerlek: Novi soj koronavirusa verovatno je u Srbiji

Đerlek: Novi soj koronavirusa verovatno je u Srbiji

Insajder 11.01.2023
Državni sekretar Ministarstva zdravlja, dr Mirsad Đerlek, rekao je da još nema potvrde, ali da misli da se pojavio novi soj koronavirusa i u Srbiji, s obzirom na povećan broj zaraženih, kao i da se očekuje njegova detekcija. Đerlek kaže da je u ovom… »
Đerlek: Povećan broj zaraženih ukazuje da je novi soj korone već u Srbiji

Đerlek: Povećan broj zaraženih ukazuje da je novi soj korone već u Srbiji

Moj Novi Sad 11.01.2023
Državni sekretar Ministarstva zdravlja dr Mirsad Đerlek kaže da još nema potvrde, ali misli da se pojavio novi soj korona virusa i u Srbiji s obzirom na povećan broj zaraženih i da se očekuje njegova detekcija. – Moje je mišljenje da se on pojavio, ali… »
Korona virusa i Srbija: Kraken – podvarijanta koja opominje da epidemija nije gotova

Korona virusa i Srbija: Kraken – podvarijanta koja opominje da epidemija nije gotova

Danas 11.01.2023
U Srbiji za sada nema zvanične potvrde o prisustvu kraken soja korona virusa, ali se očekuje da će uskoro biti registrovan, kaže Mirsad Đerlek, državni sekretar Ministarstva zdravlja. „Lično mislim da se novi soj pojavio, ali da očekujemo detekciju ili… »
Đerlek: Detekcija novog soja koronavirusa u Srbiji pitanje dana

Đerlek: Detekcija novog soja koronavirusa u Srbiji pitanje dana

Euronews 11.01.2023
Državni sekretar Ministarstva zdravlja Mirsad Đerlek saopštio je danas da još nema potvrde, ali da misli da se novi soj koronavirusa pojavio i u Srbiji, s obzirom na povećan broj zaraženih. On je tokom gostovanja na RTS-u naveo da se očekuje njegova… »
Đerlek: Novi soj korone verovatno je već u Srbiji, jedan je od najzaraznijih

Đerlek: Novi soj korone verovatno je već u Srbiji, jedan je od najzaraznijih

Telegraf 11.01.2023
Novi soj se već pojavio u Rumuniji. Državni sekretar Ministarstva zdravlja dr Mirsad Đerlek kaže da još nema potvrde, ali misli da se pojavio novi soj korona virusa i u Srbiji s obzirom na povećan broj zaraženih i da se očekuje njegova detekcija… »

Vesti dana »