Povezane vesti
Epidemiolozi upozoravaju: Najzarazniji soj korone „kraken“ verovatno već stigao i u Srbiju
Danas 11.01.2023
Epidemiolozi i virusolozi upozorili su danas da bi se narednih dana, na osnovu analiza krvi koje su u toku, moglo ispostaviti da je novi, najzarazniji soj korona virusa – „kraken“, stigao i u Srbiju. „Kraken“ se, po njihovoj oceni, verovatno… »
„Kraken“ tutnji Amerikom i Evropom, na redu smo mi: Štite li nove vakcine koje ima Srbija i od najzaraznijeg soja korone?
Nova 11.01.2023
Najzarazniji soj korone do sada "kraken" prvo je harao Amerikom, proširio se i u Veliku Britaniju, stigao je i u Evropu, a evo ga i na Zapadnom Balkanu. Stručnjaci u Srbiji navode da, je iako nije zvanično registrovan, "kraken" verovatno već došao i… »
Đerlek: Novi soj koronavirusa verovatno je u Srbiji
Insajder 11.01.2023
Državni sekretar Ministarstva zdravlja, dr Mirsad Đerlek, rekao je da još nema potvrde, ali da misli da se pojavio novi soj koronavirusa i u Srbiji, s obzirom na povećan broj zaraženih, kao i da se očekuje njegova detekcija. Đerlek kaže da je u… »
Đerlek: Povećan broj zaraženih ukazuje da je novi soj korone već u Srbiji
Moj Novi Sad 11.01.2023
Državni sekretar Ministarstva zdravlja dr Mirsad Đerlek kaže da još nema potvrde, ali misli da se pojavio novi soj korona virusa i u Srbiji s obzirom na povećan broj zaraženih i da se očekuje njegova detekcija. – Moje je mišljenje da se on… »
Korona virusa i Srbija: Kraken – podvarijanta koja opominje da epidemija nije gotova
Danas 11.01.2023
U Srbiji za sada nema zvanične potvrde o prisustvu kraken soja korona virusa, ali se očekuje da će uskoro biti registrovan, kaže Mirsad Đerlek, državni sekretar Ministarstva zdravlja. „Lično mislim da se novi soj pojavio, ali da očekujemo… »
Đerlek: Detekcija novog soja koronavirusa u Srbiji pitanje dana
Euronews 11.01.2023
Državni sekretar Ministarstva zdravlja Mirsad Đerlek saopštio je danas da još nema potvrde, ali da misli da se novi soj koronavirusa pojavio i u Srbiji, s obzirom na povećan broj zaraženih. On je tokom gostovanja na RTS-u naveo da se očekuje… »
Đerlek: Novi soj korone verovatno je već u Srbiji, jedan je od najzaraznijih
Telegraf 11.01.2023
Novi soj se već pojavio u Rumuniji. Državni sekretar Ministarstva zdravlja dr Mirsad Đerlek kaže da još nema potvrde, ali misli da se pojavio novi soj korona virusa i u Srbiji s obzirom na povećan broj zaraženih i da se očekuje njegova detekcija… »
Vesti dana »
Studenti napadnuti ispred Visoke škole elektrotehnike i računarstva u Beogradu
Beta pre 3 satajoš 2 povezane
Dinastija Tramp se vraća na čelo Amerike! Od dece i unuka do zeta i snajke, evo kakve bi uloge da imaju (foto)
Blic pre 3 satajoš 5 povezanih
Novopazarski SNS uklonio fotografiju sa srednjim prstom sa svog Fejsbuk profila
Danas pre 4 satijoš 1 povezana