Повезане вести
Аустралијан опен уводи важно правило због Ђоковића
Политика 11.01.2023
Још мало времена остало је до почетка Аустралијан опена, а иако је у Аделејду имао велику подршку навијача Новак Ђоковић није сигуран на који начин ће га дочекати у Мелбурну. Како случајно не би дошло до непријатности по… »
Гледаоци могу да буду избачени ако буду вређали Ђоковића
Вести онлине 11.01.2023
Гледаоци на мечевима Отвореног првенства Аустралије (Аустралијан опен) упозорени су да ризикују да буду избачени са трибина уколико буду на било који начин вређали најбољег српског тенисера Новака Ђоковића, јавио је АФП. Ђоковић… »
Ко буде вређао такмичаре летеће са трибина: Аустралијан опен превентивно штити Ђоковића
Данас 11.01.2023
Организатори првог гренд слема у 2023. години издали оштро упозорење публици у Мелбурну. Цео свет је радознао да види како ће се Аустралијанци опходити према Новаку Ђоковићу током турнира у „Род Лејвер арени“ (16 – 29. јануар)… »
Надал први носилац на Аустралијан опену, Ђоковић четврти
Политика 11.01.2023
МЕЛБУРН – Шпански тенисер Рафаел Надал постављен је за првог носиоца на Аустралијан опену у одсуству повређеног првог играча света Карлоса Алкараса, док је Новак Ђоковић четврти носилац на првом гренд слему у сезони, саопштили… »
Директор Аустралијан опена прети због Ђоковића: „Биће избачени – не желимо их!“
Хот спорт 11.01.2023
Јасан став. Директор Аустралијан опена, Крег Тајли, често је ових дана у центру пажње како се ближи почетак самог турнира. Наравно, подсећају Тајлија на прошлогодишње проблеме Новака Ђоковића и могућност да има неке непријатне… »
Ђоковић о депортацији из Аустралије: Само сам се придржавао правила
Вести онлине 11.01.2023
Најбољи српски тенисер Новак Ђоковић поновио је данас да се прошле године придржавао правила приликом уласка у Аустралију. Ђоковић је 16. јануара прошле године депортован из Аустралије након што је одбијена његова жалба на… »
"Од мене су направили негативца": Новак Ђоковић о прошлој сезони у Аустралији: Нисам урадио ништа лоше!
Вечерње новости 11.01.2023
НОВАК Ђоковић је очекивано главна тема у аустралијским медијима, навелико преносе његову изјаву у којој понавља да претходне године није урадио ништа лоше, "само је пратио правила". Фото: Профимедиа/АП Након депортације прошле… »
„Само сам желео да изађем и одем кући“: Ђоковић причао о паклу који је прошао прошле године у Аустралији!
Хот спорт 11.01.2023
Сматра да се приџавао правила. Новак Ђоковић, забринуо је своје навијаче јутрос, након што је напустио тренинг након само 36 минута. Међутим, врло брзо је и он сам потврдио да није ништа озбиљно у питању. Касније је у… »
Надал први носилац на АО, Ђоковић четврти, Кецмановић 27.
Спорт клуб 11.01.2023
Подели : Шпански тенисер Рафаел Надал постављен је за првог носиоца на Аустралијан опену, саопштили су данас у Мелбурну организатори првог гренд слем турнира сезоне. Најбољи српски тенисер Новак Ђоковић, који је девет пута… »
Вести дана »
Креће легализација 4,8 милиона објеката: Како да се пријавите и колико кошта
НИН пре 3 минутајош 32 повезане
Трамп критиковао Зеленског: Разочаран сам што украјински председник није прочитао амерички мировни предлог
Сербиан Невс Медиа пре 33 минутајош 30 повезаних
Сукоби на граници између Тајланда и Камбоџе, један тајландски војник погинуо, четири рањена
Бета пре 1 сатјош 26 повезаних
Магла и ниска облачност широм Србије: Сунчани интервали тек поподне, температуре од 7°Ц до 12°Ц
Сербиан Невс Медиа пре 38 минутајош 16 повезаних