Повезане вести
Брнабић са Шолеом у четвртак после његовог радног ручка са Вучићем
Данас 11.01.2023
„Једно што мислим да је важно, а што је и на столу, а то је обећање САД-а да ће у јануару кренути формирање ЗСО и то би било јако добро, то би била имплементација Бриселског споразума“, казала је премијерка Србије Ана Брнабић о… »
Брнабић: 'На столу' обећање САД да у јануару почиње формирање ЗСО
Слободна Европа 11.01.2023
Премијерка Србије Ана Брнабић изјавила уочи посете америчког званичника Дерека Шолеа (Цхоллет) да је "на столу" обећање Сједињених Америчких Држава да ће у јануару почети формирање Зајединице српских општина (ЗСО) на Косову… »
Брнабић: Немам никаква очекивања од Дерека Шолеа
Инсајдер 11.01.2023
Немам никаква очекивања, ни добра, ни лоша, рекла је данас премијерка Србије Ана Брнабић о најављеној посети вишег саветника америчког Стејт департмента Дерека Шолеа Београду. "Једино што мислим да је важно и на столу је… »
"На столу је обећање САД": Брнабић: Немам никаква очекивања од Шолеа, осим да се формира Заједница српских општина
Блиц 11.01.2023
Премијерка Ана Брнабић изјавила је данас да, пред посету саветника у Стејт департменту Дерека Шолеа Београду, нема ни добра ни лоша очекивања, већ само да САД испуне обећање о формирању Заједнице српских општина на КиМ. -… »
Брнабић: Једино битно обећање САД да ће у јануару кренути формирање ЗСО
Данас 11.01.2023
Премијерка Србије Ана Брнабић рекла да нема никаква очекивања, ни добра, ни лоша, од најављене посете вишег саветника америчког Стејт департмента Дерека Шолеа Београду. – Једино што мислим да је важно и на столу је обећање… »
Брнабић: Немам никаква очекивања од Шолеа, осим да се формира Заједница српских општина
Еуроневс 11.01.2023
Прмеијерка Ана Брнабић изјавила је да, пред посету саветника у Стејт департменту Дерека Шолеа Београду, нема ни добра ни лоша очекивања, већ само да САД испуне обећање о формирању Заједнице српских општина на КиМ. "Немам… »
Вести дана »
СРЦЕ: ЕУ да размотри мере личних санкција за оне у кругу власти који презиру закон и шире насиље
Недељник пре 13 минутајош 18 повезаних
Након јутарњег мраза следи топао децембарски дан Температура до 16 степени, али магла остаје ево какво нас време очекује наредних седам дана
Дневник пре 1 сатјош 14 повезаних
Хитна помоћ: Три особе тешко повређене у четири саобраћајне незгоде у Београду
Данас пре 1 сатјош 14 повезаних