Povezane vesti
"Policija radi svoje, pustite je da počiva u miru": Bolne reči strica Ivane koja je ubijena na Zvezdari
Telegraf 11.01.2023
"Ne želim da komentarišem ništa o tome. Neka nadležni, policija, rade svoj posao. Pustite je da počiva u miru" Nakon vesti da je za ubistvo Ivane Krivokapić prema prvim nezvaničnim informacijama osumnjičen njen prijatelj kontaktirali smo njenog strica… »
Ovako su izgledala Ivanina poslednja 24 časa života: Prijatelj je čekao na poslu, dan kasnije nađena mrtva
Telegraf 11.01.2023
Dan pre ubistva Ivane Krivokapić J. G. ju je čekao na poslu, odnosno, u kafiću u kojem je radila, kamere ih snimile kako idu zajedno... Slučaj Ivane Krivokapić na Zvezdari i dalje je obavijen crnim velom misterije, iako se u javnosti pojavila informacija… »
Oglasio se čovek kog dovode u vezu sa ubistvom Ivane na Zvezdari: Poslednji put smo se videli 23. decembra
Telegraf 11.01.2023
"Pa mi smo bili u kontaktu svaki dan smo se čuli i onda pitala me kad ćeš doći u Beograd i pozvala me" Nakon što se u javnosti pojavila nezvanična informacija da je J. G. osumnjičen za ubistvo Ivane Krivokapić na Zvezdari kojoj je bio prijatelj, Telegraf… »
Vesti dana »
Fico: Slovačka će do kraja aprila dobiti 119.000 tona nafte preko naftovoda Družba
Euronews pre 57 minutajoš 27 povezanih
Pre 27 godina tokom bombardovanja zgrade RTS stradalo 16 radnika (GALERIJA)
Insajder pre 47 minutajoš 23 povezane