Повезане вести

"Полиција ради своје, пустите је да почива у миру": Болне речи стрица Иване која је убијена на Звездари

"Полиција ради своје, пустите је да почива у миру": Болне речи стрица Иване која је убијена на Звездари

Телеграф 11.01.2023
"Не желим да коментаришем ништа о томе. Нека надлежни, полиција, раде свој посао. Пустите је да почива у миру" Након вести да је за убиство Иване Кривокапић према првим незваничним информацијама осумњичен њен пријатељ… »
Овако су изгледала Иванина последња 24 часа живота: Пријатељ је чекао на послу, дан касније нађена мртва

Овако су изгледала Иванина последња 24 часа живота: Пријатељ је чекао на послу, дан касније нађена мртва

Телеграф 11.01.2023
Дан пре убиства Иване Кривокапић Ј. Г. ју је чекао на послу, односно, у кафићу у којем је радила, камере их снимиле како иду заједно... Случај Иване Кривокапић на Звездари и даље је обавијен црним велом мистерије, иако се у… »
Огласио се човек ког доводе у везу са убиством Иване на Звездари: Последњи пут смо се видели 23. децембра

Огласио се човек ког доводе у везу са убиством Иване на Звездари: Последњи пут смо се видели 23. децембра

Телеграф 11.01.2023
"Па ми смо били у контакту сваки дан смо се чули и онда питала ме кад ћеш доћи у Београд и позвала ме" Након што се у јавности појавила незванична информација да је Ј. Г. осумњичен за убиство Иване Кривокапић на Звездари којој… »

Вести дана »