Povezane vesti
(Video) "Nije mi lako prići": Dunja Jovanić je dugo krila svog dečka, a sada je otkrila jednu od prvih rečenica koju joj je…
Blic 11.01.2023
Influenserka Dunja Jovanić nedavno je prvi put pokazala svog dečka o kom je sada prvi put i pričala i to u emisiji "Na terapiji sa Slavicom Đukić Dejanović" koju možete pratiti sredom u 22 sata samo na Blic televiziji, na MTS kanalu 115. Dunja Jovanić ne… »
(Video) "moj zadatak je bio da prihvatim da nisam mogla da joj produžim život": Dunja Jovanić o velikom gubitku: "Posao sam…
Blic 11.01.2023
Influenserka Dunja Jovanić živela je sa svojim psom Bejbi više od jedne decenije, a prošle godine je osetila i sa svojim pratiocima podelila bol kada je njen pas preminuo. U emisiji "Na terapiji sa Slavicom Đukić Dejanović" iskreno je govorila o tom… »
Vesti dana »
Vašington ne zna gde udara, a Tristan ne dobija pravu šansu! Šesti uzastopni poraz Vizardsa, Srbin se nije naigrao!
Kurir pre 32 minutajoš 62 povezane
Arhiv javnih skupova objavio koliko je juče građana bilo na oba skupa ispred Skupštine
Nova pre 6 minutajoš 18 povezanih
Ko su ljudi pred kojima je Novak plakao? Neke od njih nije video 20 godina, a sad su prvi put viđeni zajedno
Mondo pre 1 satjoš 21 povezana