Povezane vesti
Novak Đoković: Predstavili su me kao najvećeg zlikovca na svetu
Politika 12.01.2023
Srpski teniser Novak Đoković govorio je za australijske medije o golgoti koju je prošao kada je prošle godine zadržan, a potom i proteran iz Australije iako je pre toga sa potpuno regularnom vizom došao u Melburn. Skandal sa proterivanjem tada prvog… »
Đoković: Kao da sam bio najveći zlikovac na svetu
Vesti online 12.01.2023
Kako se približava Australijan open sve je više podsećanja na horor koji je Novak Đoković doživeo pre godinu dana u ovoj zemlji. Skandal sa proterivanjem tada prvog tenisera sveta iako je pre toga sa potpuno regularnom vizom došao u Melburn, još… »
Nole: Kao da sam bio najveći zlikovac na svetu
N1 Info 12.01.2023
Kako se približava Australijski open sve je više podsećanja na horor koji je Novak Đoković doživeo pre godinu dana u ovoj zemlji. Skandal sa proterivanjem tada prvog tenisera sveta iako je pre toga sa potpuno regularnom vizom došao u Melburn, još… »
„Kao da sam bio najveći zlikovac na svetu“: Đoković ima bolna sećanja na prošlogodišnju „medijsku oluju“ u čijem…
Danas 12.01.2023
Kako se približava Otvoreno prvenstvo Australije (16 – 29. januar) sve je više podsećanja na horor koji je srpski teniser doživeo pre godinu dana u ovoj zemlji. Skandal sa proterivanjem tada prvog tenisera sveta, iako je pre toga sa potpuno… »
Nole: Kao da sam bio najveći zlikovac na svetu
Sport klub 12.01.2023
Podeli : Kako se približava Australijski open sve je više podsećanja na horor koji je Novak Đoković doživeo pre godinu dana u ovoj zemlji. Skandal sa proterivanjem tada prvog tenisera sveta iako je pre toga sa potpuno regularnom vizom došao u… »
Vesti dana »
Rhmz objavio najnovije upozorenje: Popaljeni meteoalarmi u skoro celoj Srbiji zbog 3 opasne pojave: Evo kada stiže otopljenje
Blic pre 1 satjoš 19 povezanih
Kakva bruka! Jokić mu servirao sve na tacni, a Vestbruk upisao promašaj godine (video)
Večernje novosti pre 2 satajoš 18 povezanih
Vlada formirala timove za pregovore sa Rusima o NIS-u i dugoročnom gasnom aranžmanu
RTV pre 1 satjoš 9 povezanih
Dan žalosti, zastave na pola koplja: Srbija tuguje zbog tragedije na Cetinju
Kurir pre 1 satjoš 20 povezanih