Povezane vesti
Novak Đoković: Predstavili su me kao najvećeg zlikovca na svetu
Politika 12.01.2023
Srpski teniser Novak Đoković govorio je za australijske medije o golgoti koju je prošao kada je prošle godine zadržan, a potom i proteran iz Australije iako je pre toga sa potpuno regularnom vizom došao u Melburn. Skandal sa proterivanjem tada prvog… »
Nole: Kao da sam bio najveći zlikovac na svetu
N1 Info 12.01.2023
Kako se približava Australijski open sve je više podsećanja na horor koji je Novak Đoković doživeo pre godinu dana u ovoj zemlji. Skandal sa proterivanjem tada prvog tenisera sveta iako je pre toga sa potpuno regularnom vizom došao u Melburn, još trese i… »
„Kao da sam bio najveći zlikovac na svetu“: Đoković ima bolna sećanja na prošlogodišnju „medijsku oluju“ u čijem se epicentru…
Danas 12.01.2023
Kako se približava Otvoreno prvenstvo Australije (16 – 29. januar) sve je više podsećanja na horor koji je srpski teniser doživeo pre godinu dana u ovoj zemlji. Skandal sa proterivanjem tada prvog tenisera sveta, iako je pre toga sa potpuno regularnom… »
Nole: Kao da sam bio najveći zlikovac na svetu
Sport klub 12.01.2023
Podeli : Kako se približava Australijski open sve je više podsećanja na horor koji je Novak Đoković doživeo pre godinu dana u ovoj zemlji. Skandal sa proterivanjem tada prvog tenisera sveta iako je pre toga sa potpuno regularnom vizom došao u Melburn… »
Vesti dana »
Crna Gora zabranila ulazak za 87 državljana Srbije jer su rizik po bezbednost
Beta pre 45 minutajoš 66 povezanih
VJT odbacilo prijavu protiv policajaca koji su obezbeđivali Milića, navode da nisu bili na licu mesta u trenutku ubistva
N1 Info pre 55 minutajoš 50 povezanih