Повезане вести
Новак Ђоковић: Представили су ме као највећег зликовца на свету
Политика 12.01.2023
Српски тенисер Новак Ђоковић говорио је за аустралијске медије о голготи коју је прошао када је прошле године задржан, а потом и протеран из Аустралије иако је пре тога са потпуно регуларном визом дошао у Мелбурн. Скандал са… »
Ноле: Као да сам био највећи зликовац на свету
Н1 Инфо 12.01.2023
Како се приближава Аустралијски опен све је више подсећања на хорор који је Новак Ђоковић доживео пре годину дана у овој земљи. Скандал са протеривањем тада првог тенисера света иако је пре тога са потпуно регуларном визом… »
„Као да сам био највећи зликовац на свету“: Ђоковић има болна сећања на прошлогодишњу „медијску олују“ у чијем се епицентру…
Данас 12.01.2023
Како се приближава Отворено првенство Аустралије (16 – 29. јануар) све је више подсећања на хорор који је српски тенисер доживео пре годину дана у овој земљи. Скандал са протеривањем тада првог тенисера света, иако је пре тога… »
Ноле: Као да сам био највећи зликовац на свету
Спорт клуб 12.01.2023
Подели : Како се приближава Аустралијски опен све је више подсећања на хорор који је Новак Ђоковић доживео пре годину дана у овој земљи. Скандал са протеривањем тада првог тенисера света иако је пре тога са потпуно регуларном… »
Вести дана »
Ситуација са НИС-ом под америчким санкцијама: опције за решење и потенцијални купци
Наслови.аи пре 46 минутајош 24 повезане
Повећана тражња за евром подиже курс у Србији, мењачи ограничени прописима
Наслови.аи пре 18 минутајош 11 повезаних
НБС: Страног новца довољно, грађани да пријаве неправилности у мењачницама
Екапија пре 2 сатајош 27 повезаних