Повезане вести

Новак Ђоковић: Представили су ме као највећег зликовца на свету

Новак Ђоковић: Представили су ме као највећег зликовца на свету

Политика 12.01.2023
Српски тенисер Новак Ђоковић говорио је за аустралијске медије о голготи коју је прошао када је прошле године задржан, а потом и протеран из Аустралије иако је пре тога са потпуно регуларном визом дошао у Мелбурн. Скандал са… »
Ноле: Као да сам био највећи зликовац на свету

Н1 Инфо 12.01.2023
Како се приближава Аустралијски опен све је више подсећања на хорор који је Новак Ђоковић доживео пре годину дана у овој земљи. Скандал са протеривањем тада првог тенисера света иако је пре тога са потпуно регуларном визом… »
„Као да сам био највећи зликовац на свету“: Ђоковић има болна сећања на прошлогодишњу „медијску олују“ у чијем се епицентру…

„Као да сам био највећи зликовац на свету“: Ђоковић има болна сећања на прошлогодишњу „медијску олују“ у чијем се епицентру…

Данас 12.01.2023
Како се приближава Отворено првенство Аустралије (16 – 29. јануар) све је више подсећања на хорор који је српски тенисер доживео пре годину дана у овој земљи. Скандал са протеривањем тада првог тенисера света, иако је пре тога… »

Спорт клуб 12.01.2023
Подели : Како се приближава Аустралијски опен све је више подсећања на хорор који је Новак Ђоковић доживео пре годину дана у овој земљи. Скандал са протеривањем тада првог тенисера света иако је пре тога са потпуно регуларном… »

Вести дана »