Повезане вести

"Ана ме пољубила и рекла ми..." Брајан Волш испричао своју верзију нестанка супруге, али ово је заборавио, али не и полиција!…

"Ана ме пољубила и рекла ми..." Брајан Волш испричао своју верзију нестанка супруге, али ово је заборавио, али не и полиција!…

Курир 12.01.2023
Нестанак Ане Волш (39), Београђанке која годинама живи у Масачусетсу, још је обавијен велом мистерије, а њен супруг Брајан (46), који је ухапшен због ометања истраге, испричао је полицајцима како је изгледао тренутак када је… »
Процуриле поруке аниног мужа: На дан њеног нестанка мистериозно изгубио телефон, нашао га тек када је ишао да купи киселину…

Процуриле поруке аниног мужа: На дан њеног нестанка мистериозно изгубио телефон, нашао га тек када је ишао да купи киселину…

Блиц 12.01.2023
Мајк Силва који је изнајмљивао стан од Ане Волш и њеног супруга Брајана објавио је на друштвеним мрежама део дописивања са супругом нестале Српкиње у Америци у којем се види како му Брајан одговара на поруку тек дан касније… »
Нова мистерија у потрази Ане Волш: На столу у дневној соби нађена два пасоша, да ли је Брајан желео да побегне? (фото)

Нова мистерија у потрази Ане Волш: На столу у дневној соби нађена два пасоша, да ли је Брајан желео да побегне? (фото)

Блиц 12.01.2023
На трпезаријском столу у кући нестале Ане Волш полиција је открила два пасоша, три флаше вискија и поруку Ане коју је написала за дочек Нове године у кући у којој је живела. Репортер Њујорк поста усликао је кроз прозор куће Ане… »
Шта је Ана Волш написала у последњој поруци пре него што је нестала?

Шта је Ана Волш написала у последњој поруци пре него што је нестала?

Данас 12.01.2023
Амерички Њујорк пост откива шта је Ана Волш написала у поруци, јаркоцрвеним словима, само неколико сати пре него што је нестала. Радовала се предстојећој години: “Вау! 2022… Каква година! Па ипак, ми смо и даље овде и заједно… »
"Ипак и даље смо заједно": Ана Волш на дан нестанка црвеним словима написала Брајану поруку, а њене речи уносе још већу…

"Ипак и даље смо заједно": Ана Волш на дан нестанка црвеним словима написала Брајану поруку, а њене речи уносе још већу…

Блиц 12.01.2023
У кући Ане Волш, Београђанке за којом се у Бостону трага од 4. јануара, пронађена је Анина порука на кутији шампањца која ја је остала у њиховој трпезарији у новогодишњој ноћи, а на друштвеним мрежама објављена је фотографија… »
ФОТО Ана је Брајану оставила поруку написану црвеним словима, кутија нађена у трпезарији: Појавиле се фотографије из куће…

ФОТО Ана је Брајану оставила поруку написану црвеним словима, кутија нађена у трпезарији: Појавиле се фотографије из куће…

Нова 12.01.2023
У кући Ане Волш, Београђанке за којом се у Бостону трага од 4. јануара, пронађена је Анина порука на кутији шампањца која ја је остала у њиховој трпезарији у новогодишњој ноћи, а на друштвеним мрежама објављена је фотографија… »
Ана је оставила поруку Брајану у кући пар сати пре нестанка: Радовала се години пред њима

Ана је оставила поруку Брајану у кући пар сати пре нестанка: Радовала се години пред њима

Телеграф 12.01.2023
Порука исписана црвеним словима на кутији шампањца остављена је у трпезарији Аниног и Брајановог дома у Кохасету. Ана Волш је у Новогодишњој ноћи неколико сати пре нестанка написала супругу Брајану поруку, у којој је рекла да… »

Вести дана »