Povezane vesti
"Bila sam sama u smeni kad me je napao" Medicinska sestra ogorčena: Udario me je u oko! Da nije bilo nje, ubio bi me (video)
Kurir 12.01.2023
Na odeljenju dečje adolescentne psihijatrije maloletni delikvent napao je medicinsku sestru zaposlenu u KC Vojvodine. Šta se tačno desilo, ispričala je Aleksandra Srećo, medicinska sestra koja je žrtva napada, a trenutno je kod kuće na bolovanju. - Mi… »
Ispovest medicinske sestre sa dečje psihijatrije: Maloletni delinkvent je hteo da me ubije! Na odeljenje su unosili i noževe
Kurir 12.01.2023
Svaki udarac u glavu za mene može biti opasan jer se godinama lečim od sistemskog vaskulitisa, laser mi je rađen već 30 puta, kaže medicinska sestra Aleksandra Srećo. Na odeljenju dečje adolescentne psihijatrije me je umalo ubio maloletni delinkvent… »
Vesti dana »
Napadač na Trampovoj večeri 31-godišnji Kol Tomas Alen iz Los Anđelesa
Beta pre 12 minutajoš 71 povezana
Četiri decenije Černobiljske katastrofe: Sanacija štete 700 milijardi dolara u današnjem novcu
Euronews pre 6 minutajoš 27 povezanih
(Video) Kreće pucnjava, Tramp pada! Hitna evakuacija nakon drame u Vašingtonu, ovo je novi atentat?! Ima ranjenih, isplivali jezivi detalji o napadaču
Blic pre 46 minutajoš 81 povezana
Danas u Srbiji čak 27 stepeni, u ovom gradu već izmereno 25! Do juče je ovde padao sneg, sada prži sunce, ali od sutra - svežije i pljuskovi!
Blic pre 6 minutajoš 22 povezane
Jokić besan kao ris! Žena spasavala živu glavu, haos iz drugog ugla (video)
Večernje novosti pre 46 minutajoš 76 povezanih