Povezane vesti
Eskobar: Zajednica srpskih opština je međunarodna obaveza Kosova i od nje niko ne može da pobegne
Insajder 12.01.2023
Specijalni izaslanik SAD za Zapadni Balkan Gabrijel Eskobar rekao je da je Zajednica srpskih opština (ZSO) pravna obaveza Kosova i da ono ne može da izbegne tu odgovornost. " ZSO je međunarodna pravna obaveza Kosova, Srbije i Evropske unije (EU) koja je… »
Eskobar: ZSO je međunarodna obaveza Kosova i od nje niko ne može da pobegne
Novi magazin 12.01.2023
Specijalni izaslanik SAD za Zapadni Balkan Gabrijel Eskobar rekao je da je Zajednica srpskih opština (ZSO) pravna obaveza Kosova i da ono ne može da izbegne tu odgovornost. "ZSO je međunarodna pravna obaveza Kosovoa, Srbije i Evropske unije (EU) koja je… »
Eskobar: Formiranje Zajednice srpskih opština je pravna obaveza Prištine
Euronews 12.01.2023
Specijalni izaslanik SAD Gabrijel Eskobar izjavio je da je Zajednica srpskih opština pravna obaveza Prištine i da ona ne može da izbegne tu odgovornost. ''ZSO je međunarodna pravna obaveza Kosova, Srbije i EU koja je vodila proces, a mi smo se opredelili… »
Vesti dana »

Vremenska prognoza za Srbiju 6. i 7. avgust 2025: upozorenje na grad i lokalne pljuskove uz toplotni talas
Naslovi.ai pre 28 minutajoš 33 povezane

Sprečen promet 40 tona pilećeg mesa zaraženog salmonelom u Kruševcu
Naslovi.ai pre 3 satajoš 23 povezane

„Dule, treći put častiš“: Naprednjak koji je u novembru napao studente ispred FDU, sinoć u prvoj liniji odbrane prostorija SNS
Nova pre 3 satajoš 20 povezanih

Teolog Milićević posle saslušanja: Sve je to predstava, verovatno će me isključiti iz crkve zbog mojih javnih istupa
Insajder pre 1 satjoš 16 povezanih