Povezane vesti
Taki uzvraća udarac karađorđu - neka dokaže na sudu da maja uzima drogu! Pobesneo i brutalno spustio Aleksandrinog oca!
Mondo 12.01.2023
Taki Marinković se oglaiso nakon šokantnih tvrdnji Aleksandra Subotića na račun njegove ćerke Maje Marinković, koja je u Zadruzi. Taki Marinković se oglaiso nakon šokantnih tvrdnji Aleksandra Subotića na račun njegove ćerke Maje Marinković… »
Taki poludeo nakon Karađorđevih optužbi! Moraće da dokaže na sudu!
Svet plus 12.01.2023
Radomir Taki Marinković poludeo nakon Karađorđevih optužbi da Maja uzima drogu! Moraće to da dokaže na sudu! Ozbiljno sam se razboleo, nije mi dobro... Iako se afera vezana za Maju Marinković i biznismena Predraga Raspopovića Pecu stišala kada se… »
Nisam je video, ali moja ćerka jeste! Karađorđe izneo šokantne tvrdnje za Maju Marinković - "Bavila se i vradžbinama"
Mondo 12.01.2023
Karađorđe Subotić nastavlja s optužbama na račun Maje Marinković nakon što je pokušala da razori brak njegovoj ćerki Aleksandri Subotić. Karađorđe Subotić nastavlja s optužbama na račun Maje Marinković nakon što je pokušala da razori… »
Vesti dana »
Stiže zahlađenje! Ove sedmice temperature idu u minus, danas na snazi meteo alarm zbog jedne opasne pojave, a evo gde će padati sneg
Kurir pre 43 minutajoš 5 povezanih
"Umorni smo od toga da nas iskorišćavaju": Džej Di Vens se oglasio o Trampovom planu za povećanje carina
Blic pre 6 satijoš 2 povezane
MUP: Ruski državljanin prebijen i opljačkan na Voždovcu, policija intenzivno radi na rasvetljavaju okolnosti
Danas pre 8 satijoš 1 povezana