Povezane vesti
Taki uzvraća udarac karađorđu - neka dokaže na sudu da maja uzima drogu! Pobesneo i brutalno spustio Aleksandrinog oca!
Mondo 12.01.2023
Taki Marinković se oglaiso nakon šokantnih tvrdnji Aleksandra Subotića na račun njegove ćerke Maje Marinković, koja je u Zadruzi. Taki Marinković se oglaiso nakon šokantnih tvrdnji Aleksandra Subotića na račun njegove ćerke Maje Marinković, koja je u… »
Taki poludeo nakon Karađorđevih optužbi! Moraće da dokaže na sudu!
Svet plus 12.01.2023
Radomir Taki Marinković poludeo nakon Karađorđevih optužbi da Maja uzima drogu! Moraće to da dokaže na sudu! Ozbiljno sam se razboleo, nije mi dobro... Iako se afera vezana za Maju Marinković i biznismena Predraga Raspopovića Pecu stišala kada se on… »
Nisam je video, ali moja ćerka jeste! Karađorđe izneo šokantne tvrdnje za Maju Marinković - "Bavila se i vradžbinama"
Mondo 12.01.2023
Karađorđe Subotić nastavlja s optužbama na račun Maje Marinković nakon što je pokušala da razori brak njegovoj ćerki Aleksandri Subotić. Karađorđe Subotić nastavlja s optužbama na račun Maje Marinković nakon što je pokušala da razori brak njegovoj ćerki… »
Vesti dana »

Šapić predstavio nove tramvaje plave boje, nazvao ih "nemanjićko-vizantijskim plavušanima"
NIN pre 1 satjoš 24 povezane

Rhmz izdao novo upozorenje Ova područja Srbije imaće obilne padavine u toku predstojeće noći
Dnevnik pre 1 satjoš 44 povezane

SAD i EU postigli trgovinski sporazum sa carinama od 15%, dok traju pregovori sa Kinom
Naslovi.ai pre 47 minutajoš 63 povezane

Svetislav Pešić o spisku i ambicijama Srbije za Evrobasket 2025: Cilj su zlatne medalje i novi izazovi
Naslovi.ai pre 1 satjoš 59 povezanih

Novi Sad: Savet prihvatio inicijativu za spomenik žrtvama nadstrešnice, opozicija napustila sednicu
Beta pre 2 satajoš 21 povezana