Povezane vesti

Tenis i Australijan open: Odličan žreb za Đokovića u Melburnu - „Kao da sam bio najveći zlikovac"

Tenis i Australijan open: Odličan žreb za Đokovića u Melburnu - „Kao da sam bio najveći zlikovac"

Južne vesti 12.01.2023
Reuters/LOREN ELLIOTT U pohodu na desetu titulu na Australijan openu, Novak Đoković dobio je sasvim solidan žreb i ima velike šanse da se nađe u završnici turnira. Peti teniser sveta sve do finala ne može da se susretne sa Danilom Medvedevom i… »

BBC News 12.01.2023
Jedan od najboljih tenisera sveta Novak Đoković dobio je odličan žreb pred pohod na desetu titulu na Australijan openu. U pohodu na desetu titulu na Australijan openu, Novak Đoković dobio je sasvim solidan žreb i ima velike šanse da se nađe u… »
Tenis i Australijan open: Odličan žreb za Đokovića u Melburnu – „Kao da sam bio najveći zlikovac“

Tenis i Australijan open: Odličan žreb za Đokovića u Melburnu – „Kao da sam bio najveći zlikovac“

Danas 12.01.2023
U pohodu na desetu titulu na Australijan openu, Novak Đoković dobio je sasvim solidan žreb i ima velike šanse da se nađe u završnici turnira. Peti teniser sveta sve do finala ne može da se susretne sa Danilom Medvedevom i Rafaelom Nadalom… »
Tenis i Australijan open: Odličan žreb za Đokovića u Melburnu

Danas 12.01.2023
U pohodu na desetu titulu na Australijan openu, Novak Đoković dobio je sasvim solidan žreb i ima velike šanse da se nađe u završnici turnira. Peti teniser sveta sve do finala ne može da se susretne sa Danilom Medvedevom i Rafaelom Nadalom… »

Radio 021 12.01.2023
Jedan od najboljih tenisera sveta Novak Đoković dobio je odličan žreb pred pohod na desetu titulu na Australijan openu. DIEGO FEDELE/EPA-EFE/REX/Shutterstock U pohodu na desetu titulu na Australijan openu, Novak Đoković dobio je sasvim solidan žreb… »

Vesti dana »