Povezane vesti
Tenis i Australijan open: Odličan žreb za Đokovića u Melburnu - „Kao da sam bio najveći zlikovac"
Južne vesti 12.01.2023
Reuters/LOREN ELLIOTT U pohodu na desetu titulu na Australijan openu, Novak Đoković dobio je sasvim solidan žreb i ima velike šanse da se nađe u završnici turnira. Peti teniser sveta sve do finala ne može da se susretne sa Danilom Medvedevom i… »
Tenis i Australijan open: Odličan žreb za Đokovića u Melburnu - „Kao da sam bio najveći zlikovac"
BBC News 12.01.2023
Jedan od najboljih tenisera sveta Novak Đoković dobio je odličan žreb pred pohod na desetu titulu na Australijan openu. U pohodu na desetu titulu na Australijan openu, Novak Đoković dobio je sasvim solidan žreb i ima velike šanse da se nađe u… »
Tenis i Australijan open: Odličan žreb za Đokovića u Melburnu – „Kao da sam bio najveći zlikovac“
Danas 12.01.2023
U pohodu na desetu titulu na Australijan openu, Novak Đoković dobio je sasvim solidan žreb i ima velike šanse da se nađe u završnici turnira. Peti teniser sveta sve do finala ne može da se susretne sa Danilom Medvedevom i Rafaelom Nadalom… »
Tenis i Australijan open: Odličan žreb za Đokovića u Melburnu
Danas 12.01.2023
U pohodu na desetu titulu na Australijan openu, Novak Đoković dobio je sasvim solidan žreb i ima velike šanse da se nađe u završnici turnira. Peti teniser sveta sve do finala ne može da se susretne sa Danilom Medvedevom i Rafaelom Nadalom… »
Tenis i Australijan open: Odličan žreb za Đokovića u Melburnu
Radio 021 12.01.2023
Jedan od najboljih tenisera sveta Novak Đoković dobio je odličan žreb pred pohod na desetu titulu na Australijan openu. DIEGO FEDELE/EPA-EFE/REX/Shutterstock U pohodu na desetu titulu na Australijan openu, Novak Đoković dobio je sasvim solidan žreb… »
Vesti dana »
OTKRIVAMO Objavljen ugovor Kineza i Startinga o renoviranju stanice u Novom Sadu: Milioni evra za radove
Forbes pre 5 satijoš 33 povezane
Koji su zakoni i propisi prekršeni objavljivanjem pasoša mladića u medijima
Vreme pre 54 minutajoš 16 povezanih
Servis američkog džina je danas bio nezaustavljiv: Novak Đoković izgubio od Rajlija Opelke u četvrtini finala Brizbejna! (video)
Hot sport pre 2 satajoš 28 povezanih